Hogy kell fokhagymát használni a gyulladt fogínyre?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a fokhagyma kiváló gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és lehet használni a gyulladt fogra, ínyre is. Nekem a bal hátsó 6-os fogam van letörve, picit be is van gyulladva. Nem akarok gyógyszereken élni, ezért kipróbálnék természetes gyógymódokat is.
De a fokhagymát összetörve, összenyomva kell bekenegetni az ínyemet vagy egy kis fokhagyma gerezdet egyben odatenni és tartani? De mennyi ideig?
Mielőtt megkapnám, hogy menjek orvoshoz éppen azon vagyok, hogy keressek egy kíváló, megbízható magánfogászatot. SZTK-ba még véletlenül se akarok menni. Úgyhogy ha tudtok jó magándokit ajánlani, nyugodtan írjátok le! :)
Köszönöm.
24/L
2013. dec. 28. 12:57
1/2 anonim válasza:
ráteszed még jobban be fog gyulladni
ne egyél édességet legyen alacsonyan a vércukorszinted
2/2 anonim válasza:
Az előző hülye... szerintem csak csípni fogja ha nagyon gyulladt. Inkább vegyél egy kis üveg propoliszt a gyógyszertárban ( ha még kapható... amikor kicsi voltam volt :/ :D ) és azzal kend be. Az tuti jó rá. meg fertőtlenít is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!