Mézes fokhagymát jól készítettem így?
Kis uvegbe megpucolt gerezdeket tettem, feontottem mezzel, spajzba tettem, allitolag 2-3hét mulva lesz kesz.
Nem tettem tele az uveget a fokhagymakkal, s most par nap utan feljottek a tetejere, igy a felsoket nem fedi a méz...nem baj ez?
Masik kerdes, hogy aki eszi, a mézbol is kanalaz melle? Mert azt olvastam, az folyos es barna lesz...
Ez egy kituno ertisztio, 1 kg akacmez + 6 fej fokhagyma az osi recept szerint.
A fokhagymat darabolni majd felonteni a fent megadott mennyisegu mezzel, amit 1 honapig erlelni kell, s neha felrazni az uveget. Elvaltozik a szin, zoldes is lehet az elso ket hetben, de az egy honap utan ennek szep aranysarga szine lesz.
Ekkor napi 1-3 ev.kanallal fogyasztani, amig a mennyiseg elfogy, s ezt 5 evenkent erdemes megismetelni.
Ertisztito, de meszesedest is eltavolitja pl. ez szemelyes tapasztalatom. Amiota ezt fogyasztjuk, azota nem kaptunk el virust, fertozest sem.
A kerdesedbol nem derult ki, hogy mibol mennyit tettel, tehat ezert megadtam egy osi receptet, amibol valaszt kaptal arra, hogy ez egy ertisztito, az adagokat, mivel ez fontos,
az mar, hogy te a szobaba, spejbe tartod nem fontos, ez mindegy, tehat lehet a spejzban is, s mivel felryazni kell rendszeresen az erlelesi ido alatt, igy mar valaszt kaptal s mez tetejen levo fokhagymara is pl.
Aranyszint fog kapni a mezed, nem fontos, hogy melle meg kulon meze3t fogyasszal, de lehet, mivel artani nem fog, koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!