A Lavyl Aurikum mennyire hatásos szőrös anyajegy és szívritmuszavar esetén?
Tisztelt Lavyl rajongók. Kérem valaki írja már meg mi ez a cucc ( de értelmesen ). Ki ez a sehol sem ismert világhírű tudós ?Hol készül a termék ? Mitől ilyen gagyi ?
Eddig ez az épületes áltudományos zagyvaság tetszik legjobban :
"Jakabovics Tibor vegyész gyógyszerkutató, a nanotechnológia nemzetközileg elismert szakembere feltalált egy nano méretű hordozót (10 a mínusz kilencediken méret, ez akkora, mint a DNS spirál két foka közötti távolság), aminek a "tartószerkezetébe" több, mint 100 növény komplex energia lenyomatát tudja beletenni. Miután a sejtek tudják, hogy mire van szükségük, ebből a "svédasztalból" leveszik, amire szükségük van és elkezdenek jobban működni. Nem kell túldozionálni a testet és nem kell terhelni szintetikus anyagokkal. Ezen felül oda kerül, ahol szükség van rá, mivel spray formátumú, és oda fújjuk, ahol baj van.
A Solvyl spray behatol a méregdepókba, kibosszantja a nehézfémet, a Fullflex kapszula pedig üres puttonyával, ásványi anyagba burkolva elkapkodja, majd eltávolítja a szervezetből."
Tejesen meggyőző :)
Ez egy vicc !! Valaki írja már meg hol publikált ez a világhíres kutató, mert még senki nem hallott róla. Miért kell egy ilyen két Nobel díjat, és milliárdokat érő találmányt szerencsétlen MLM-es pilótajátékban tolni ?
Te magad írtad le, hogy mi ez a "cucc" :) Amúgy szerintem teljesen lényegtelen, hogy mi van benne, ha hatékony és nincsenek mellékhatásai. Használója vagyok, mert kíváncsi voltam, h mit tud :) Eddig bevált: derékfájás, hasfájás, nyak alatti meszesedés miatti fájdalom, felfázás, lumbvágó, túlsúly okozta fájdalmak a talpon, cukorbeteg ismerősömnek a cukrát levitte. Bátor kijelentés leszarozni...Mellesleg volt szerencsém találkozni a feltalálóval, szóval azért annyira nem ismeretlen.
Budapesti vagyok, aki nem fél velem találkozni az nyugodtan ingyen kipróbálhatja, ha dob egy üzit :) Kíváncsi vagyok, hogy mikre jó még, de már nincs több problémás tag a családban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!