Koenzim Q-10 helyre állítja a szívritmuszavart?
Egy időben alvászavarom volt, és észre vettem hogy nem az igazi a szívritmusom időnként bedobog.
Nos halottam erről a
Koenzim Q-10 nevű készítményről, és olvastam hogy nagyban hozzájárul a szívbetegségek gyógyításához.
Helyenként konkrétan azt olvastam hogy helyre állítja a helytelen szívritmuszavart, ami a kialvatlanságból is eredhet.
Tudom a gyógyszerkészítmény önmagában nem elég a gyógyuláshoz, egészséges életmod melett megfelelő alvás mennyiség és a
Koenzim Q-10 szedésével megszűnhet a problémám?
Szeretném azok segítségét kérni akik próbálták, használták, vagy használják, e készítményt.
Milyen változást tapasztaltak akik esetleg hasonló cipőben járnak mint én?
Csökkent e a szívritmuszavaruk a
Koenzim Q-10 szedésével? esetleg véglegesen megszűnt?
A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm.
Inkább orvost. A szívritmuszavar nem az ilyen csodaszerek és Trópusi pityerkefa gyökérkivonatok alkalmazásának területe, ott jobb biztosra menni. Nagyon sok oka lehet...
Nekem hasonló volt, a végén asszem káliumhiányt állapítottak meg és rövid idővel elmúlt, amint a valós okot felfedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!