Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Nyirokcsomó fájdalmat mivel...

Igabcsy kérdése:

Nyirokcsomó fájdalmat mivel lehet enyhíteni?

Figyelt kérdés

Bedagadtak a nyaki nyirokcsomóim. Főleg a jobb oldali fültövem mögötti rész, ahol a duzzanat nem csak kitapintható, hanem látható is.

Szombat este van, most nem tudok orvoshoz menni, de hétfőn ott kezdek. Semmi más bajom nincs, tehát nincs lázam, nem fáj a torkom, nem vagyok náthás, nem köhögök.... semmi egyéb.

Van addig valami jó ötletetek, hogy mit tehetnék?

2009. nov. 21. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha más bajod nincs, én arra gyanakszom, hogy a bölcsességfogad nő. Vagy kinőtt már? :)
2009. nov. 21. 21:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, de biztosan nem a bölcsességfogam a hibás.

Éjszakára bevettem egy algopyrint, de semmit nem használt. Bár aludni azért tudtam valamennyit.

Most is állandóan és egyfolytában fáj.

Bekötöttem egy melegebb kendővel, és megint vettem be egy algopyrint, bár úgy látom semmi értelme.

Már annyi mindent elolvastam, valószínű, hogy dolgozik az immunrendszerem valami fertőzés ellen, de egyelőre nincs más tünetem.

Van valakinek ötlete arra, hogyan csökkentsem a fájdalmat amíg holnap orvoshoz kerülök?

2009. nov. 22. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!