Ez a Zepter-féle párásító & légtisztító jó valamire?
Ez a Zepter egy nagy lehúzás semmi más.
Az ismid akármit csinálhat, a dohányzást semmivel sem fogja tudni kompenzálni, le kell szokni és kész.
Fogyni sem lehet mozgás nélkül, akárki akármit mondjon.
A legolcsóbb legjobb megoldás szerintem ha kiraksz a radiátorra egy kerámia tálban, sós vizes oldatot.
Én nem használnék ilyeneket, az ózon maradjon csak meg fent az atmoszférában, nem véletlen nem fordul elő lent a földön, nekünk elég a sima kétatomos O2 is.
Hali, őszintén szólva semmire sem jó..., ma voltam a zepternél csak nem venni hanem próbálni beletanulni abba a "munkába" a szemem meg a fejem is megfájdult...
Párásító, kiteszel a konvektorra egy pohár vizet, légtisztító vannak légkondi gépek a samsung használ az a szar zepter meg nem...
"Ózont termel állítólag..."
:DDDDDDDDDDDDDDD
Ezt a Zepter előadáson mondták? Nos, mégha termelne is ózont, ami egy hihetetlenül nagy kamu, akkor csak közlöm hogy az ózon belélegezve mérgező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!