Patrik815 kérdése:
Ismer valaki bármiféle álmosító dolgot, amit persze házilag is be lehet szerezni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 23:46
1/22 anonim válasza:
Cukros tej. :)
Komolyan: langyos tej, némi cukor, elkeverni kanállal, szépen kortyonként megiszogatni és bebújni a takaró alá.
2/22 A kérdező kommentje:
Milyen egy pedofil szöveg volt ez :DDD
De azért köszönöm:'D
2013. nov. 4. 00:07
3/22 anonim válasza:
Pedofil? Nem cukorkát kell beletenni, hanem sima kristálycukrot. :D
És a ballonkabátom egyébként is a szekrényben van, nem használom...
4/22 A kérdező kommentje:
jólvan xD
Csak ez az irány az ágy alá szöveg... ≧▽≦
2013. nov. 4. 00:29
5/22 anonim válasza:
én hangoskönyvet szoktam hallgatni ha nem vagyok álmos,de aludnom kellene.
kb 10 perc után alszom.
8/22 Szabolcs_'981 válasza:
Szia! Csomó gyógyfű van erre! Ott van például a levendula. Egy teáskanállal teszel 2,5 dl vízbe, 5 percig állni hagyod és megiszod, majd figyeled a hatást. Ott vannak a Rooibos teák, persze nem mindegy hol veszed, ez egy afrikai bokor levele. Ott van a citromfű, a macskagyökér, a komló ezeket lehet próbálgatni vegyesen, mind nyugtató hatásúak. Egyszer csináltam mézzel egy erjesztett italt, ami ezek keverékéből volt és alkoholosra erjedt, de azt nem javaslom, mert akkor 12 óra alvás tuti. Ha bármi más kérdésed van keress nyugodtan.
9/22 anonim válasza:
Én pont most kértem ki ilyenben háziorvos véleményét, Ő is gyógyteát ajánlott (citromfű). Ami nekem mostanában segít a levendula illóolaj, vagy párologtatni, vagy egyszerűen csak a párnára cseppentek belőle, sokkal mélyebben lehet tőle aludni.
10/22 karamella13 válasza:
Hogyne. 1 konyak. Vagy egy unalmas tv műsor. összebújás doromboló macskával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!