A cannabis használ a fejfájás ellen?
Minden nap korán kelek, keveset alszok és sokat melózok ezek utána minden nap mikor hazajövök kimondhatatlanul fáj a fejem. Már minden szrt kipróbáltam és semmi nem mulasztja el teljesen. Orvosnál is voltam többször is migrénes fejfájás ellen írtak fel gyógyszert de az se ér sokat. Elmúlik 1 órára aztán visszajön. Csak másnapra múlik el teljesen miután alszok egyet.
Olvastam, hogy remek fájdalomcsillapító a cannabis és sokan használják sok fajta betegségre amin más gyógyszerek nem segítenek. A hatása is 3-4 órán keresztül tart ami elég jó lenne nekem. Én sokat tartózkodok külföldön Németországban és itt elég könnyű beszerezni, főleg hogy nem is büntetik (csak szabálysértésnek minősül ha jól tudom) úgy mint itthon. Orvosi használatra is engedélyezték már persze egy fejfájásra ilyet nem írnának fel az biztos.
Tudom, hogy a füst miatt megfájdulhat az ember feje de ha nem úgy fogyasztanám hanem vaiporizálva már ezzel se lenne gond. Tehát alaposan körül jártam a témát, csak azt nem tudom, (mivel remek fájdalomcsillapító) hogy használ-e a fejfájás ellen is. (???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!