Propolisz tinktúrával találkoztatok már, esetleg alkalmaztátok is? Elsősorban tapasztalatokra, élményekre vagyok kíváncsi!
Egy méhész ismerősünk ajánlotta, egy úgy nevezett afta (aphta) gyógyítására, hogy próbáljam ki, mielőtt elcammognék a gyógyszertárba a jó öreg glycoseptért. Ezért is vagyok kíváncsi ezekre a dolgokra, a gugli kihozott minden szépet és jót, de én most érdemszerű tapasztalatokra lennék kíváncsi és nem a marketing jellegű beszámolókra, hanem élő emberek, akik használták, azok véleményére!
Köszönöm!
Aftára NAGYON jó. Torokgyulladásra és más kisebb gyulladásokra is remek. Van egy enyhe fájdalomcsillapító hatása is. Én is használom.
Azt azért nem kell elhinni, hogy mindenre ható csodaszer, mert ez nem igaz, de a maga nemében nagyon jó kis cucc. Ilyenekre biztosan!
Rövid beszámoló tapasztalataimról....
Tegnap kétszer ecseteltem vele és ma reggel (kb. 10-12 perccel ezelőtt) egyszer, de a változás pici pofi-zacsimban feltűnő és pozitív irányba. Használata után kb. 5-6 órára megszűnt a fájdalom, utána is csak csekély mértékben jelentkezett viszont. Azt hiszem ebben az esetben legyőzte a propolisz-tinktúra a glycoseptet. :)) De továbbra is várom a tapasztalatokat, hátha másnak is jól jön majd. Afta ellen pipa, eddig, majd meglátjuk a gyógyulás végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!