Irnátok nekem homeopátiás nyugtatokat . Nevukre lennék kiváncsi, esetleg tapasztalatokra a bogyokkal kapcsolatba. Ezt is hosszutávon kell szedni, hogy használjon?
Itt egy link a sárgabarackmag olajról. Hiperaktív gyerekeknél is használják, mert nincs káros hatása.
"mert nincs káros hatása."
Kivéve a cianidot, amit a sárgabarack magjában van.
Tudom, hogy nem ezt a választ várod...de nem tudok jobbat...
Szedhetsz mindenféle hoemós dolgot, mint pl a Sedatif PC és társai. NEM fognak segíteni, ha valódi bajban vagy. Az alkati szeredre lenne szükséged, de ezt innen, mi nem tudjuk megmondani.
Én is nyugtatóért mentem homeós orvoshoz 2 hete. Az én alkati szerem a Lachesis volt és hatott. Sokkal jobban vagyok. Tudom uralni a helyzetet. DE NEKED nem hiszem, hogy pont ez válna be.
A munkatársnőm Natrium Muriatikum-ot kapott. Ez helyettesítette az addigi erős antidepresszánsait. Sikerrel!
A férjemnek Arsenicum Album kellett.
A barátnőm pánikrohamait a Phosphorus kezeli.
Szóval mindenkinek más a homeopátiás "nyugtatója". Biztos neked is más lenne, nem ezek amiket írtam. Megéri elmenni egy homeós dokihoz, mert valóban nincs mellékhatásuk és beválnak.
Általában 2 hétig kell szedni őket és hosszútávon beválnak. Ismétlésre akkor lehet szükség ha egy újabb erős stresszhelyzet visszaesést okoz. Akkor újabb 2 hét és minden oké.
Remélem jobban leszel...
"A férjemnek Arsenicum Album kellett. "
Ezt meggondolnám... A másik neve arzén-trioxid, ami egy baromi erős méreg.
"egy baromi erős méreg."
Nem kell aggódni, mivel homeopátiás dózisban semmi hatása nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!