Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ti milyen természetes gyógymód...

Ti milyen természetes gyógymódokat használtok otthon?

Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 15:10
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Megfázásra mézes fokhagyma, torokfájásra kakukkfűtea hársmézzel, sós vizes gargarizálás. Álmatlanságra citromfűtea vagy mézes langyos tej. Gyomorégésre szódabikarbóna. Horzsolásra Arnica kivonat, immunerősítésre almaecet, csípésekre ecetes borogatás, kisebb rándulásokra-ütésekre jegelés, gyomor-bélrendszeri problémákra csalántea frissen facsart citromlével, tavaszi fáradtságra méregtelenítés, depresszió vagy lustaság kezelésére napfény + friss levegő.

Meg persze 100 % tisztaságú illóolajok (pl eukaliptusz megfázásra, levendula nyugtató hatású, teafaolaj fertőtlenítő, borsmenta élénkítő stb.)

2013. okt. 22. 00:13
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

A mézes fokhagyma borzalmasan hangzik. :D

2013. okt. 22. 08:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Lehet gyógyteákat, krémeket, fürdőt, gőzölést, szigorú diétát, rendszeres sétát vagy tornát- és az öngyógyítás természetes trükkjeit--

A létezés fantasztikuma blogban és a

Tervszerüen-nyitottan-egyszerüen-élni blogban

ezekben minden megtalálható.

gondolattal való gyógyítás, saját kezünkkel való gyógyítás, és speciális energetikai-pontok masszása-- de a családtagok segítségével teljes izom lazító masszást.

2013. okt. 25. 00:10
 14/19 gömbicica ***** válasza:
13-as!! Légy szives valami utmutatót az oldalakhoz megadni :-) (blog linkre gondoltam) köszönöm!
2013. okt. 25. 06:49
 15/19 gömbicica ***** válasza:

Kedves 13-as.

használtam gugli barátunkat és rátaláltam az oldalra :)

[link]

Ez az ábrákkal illusztrált leirás valami fantasztikus!!! tényleg!!

Persze, hogy kipróbálgattam :) Igaz csak a kéz ujjain.

De elmentem az oldalt, hogy vissza tudjak nézni időnként.

És nem csak akkor, ha fáj valami.

Nagyon sok okosságot találtam!!!

Köszönet!!!

2013. okt. 25. 06:58
 16/19 anonim ***** válasza:

Sokféle gyógymódot használok, leírni nem fogom, mert rengeteg van :)

De újabban minden nap reszelt gyömbért mézzel, ez gyulladáscsökkentő, emésztést elősegítő, puffadás ellen, gyomorontás, émelygés, stb.

2013. okt. 26. 16:25
 17/19 anonim válasza:

nekem mamám, ha beteg vagyok folyamat meleg mézes-citromos teával szokott itatni.

de haviszont hétfőre kell gyógyszer, arra nem tudok:)))

2013. nov. 2. 20:44
 18/19 anonim válasza:

ja és kisseb sebek re aloevera

meg fázásra vörös hagyma héjábol tea

2013. nov. 2. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:

13/ viktória

gömbicica örülök ha hasznodra lesz amit írtam tanácsokat.

Majd lesz egészségre vonatkozón a harmadikba is írva, csak mostanában sok volt a dolgom és készülődök a télre is.

Még össze kell szednem és csoportosítani szervek betegségek szerint. Legutóbb is valaki halhullásra panaszkodott, szegénynek alig van már haja- igy eszembe jutott erre még talán nem is adtam tanácsot , szóval át kell néznem az eddigieket hogy milyen betegségeket hagytam ki.

2013. nov. 3. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!