Ti milyen természetes gyógymódokat használtok otthon?
Megfázásra mézes fokhagyma, torokfájásra kakukkfűtea hársmézzel, sós vizes gargarizálás. Álmatlanságra citromfűtea vagy mézes langyos tej. Gyomorégésre szódabikarbóna. Horzsolásra Arnica kivonat, immunerősítésre almaecet, csípésekre ecetes borogatás, kisebb rándulásokra-ütésekre jegelés, gyomor-bélrendszeri problémákra csalántea frissen facsart citromlével, tavaszi fáradtságra méregtelenítés, depresszió vagy lustaság kezelésére napfény + friss levegő.
Meg persze 100 % tisztaságú illóolajok (pl eukaliptusz megfázásra, levendula nyugtató hatású, teafaolaj fertőtlenítő, borsmenta élénkítő stb.)
Köszi a válaszokat! :)
A mézes fokhagyma borzalmasan hangzik. :D
Lehet gyógyteákat, krémeket, fürdőt, gőzölést, szigorú diétát, rendszeres sétát vagy tornát- és az öngyógyítás természetes trükkjeit--
A létezés fantasztikuma blogban és a
Tervszerüen-nyitottan-egyszerüen-élni blogban
ezekben minden megtalálható.
gondolattal való gyógyítás, saját kezünkkel való gyógyítás, és speciális energetikai-pontok masszása-- de a családtagok segítségével teljes izom lazító masszást.
Kedves 13-as.
használtam gugli barátunkat és rátaláltam az oldalra :)
Ez az ábrákkal illusztrált leirás valami fantasztikus!!! tényleg!!
Persze, hogy kipróbálgattam :) Igaz csak a kéz ujjain.
De elmentem az oldalt, hogy vissza tudjak nézni időnként.
És nem csak akkor, ha fáj valami.
Nagyon sok okosságot találtam!!!
Köszönet!!!
Sokféle gyógymódot használok, leírni nem fogom, mert rengeteg van :)
De újabban minden nap reszelt gyömbért mézzel, ez gyulladáscsökkentő, emésztést elősegítő, puffadás ellen, gyomorontás, émelygés, stb.
nekem mamám, ha beteg vagyok folyamat meleg mézes-citromos teával szokott itatni.
de haviszont hétfőre kell gyógyszer, arra nem tudok:)))
ja és kisseb sebek re aloevera
meg fázásra vörös hagyma héjábol tea
13/ viktória
gömbicica örülök ha hasznodra lesz amit írtam tanácsokat.
Majd lesz egészségre vonatkozón a harmadikba is írva, csak mostanában sok volt a dolgom és készülődök a télre is.
Még össze kell szednem és csoportosítani szervek betegségek szerint. Legutóbb is valaki halhullásra panaszkodott, szegénynek alig van már haja- igy eszembe jutott erre még talán nem is adtam tanácsot , szóval át kell néznem az eddigieket hogy milyen betegségeket hagytam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!