Érdemes bele vágnom a jógázásba?
Igen, én is azt tapasztaltam, hogy a jóga és a gyógytorna között nagy a hasonlóság. A jógában talán több ideig kell kitartani mozdulatlanul egy-egy gyakorlatot. Illetve a gyógytorna, az csak torna. A jóga pedig sokkal több. Egy életmód, egy testi-szellemi energetikai megtisztulás, stb. stb.
Mivel a jógának nagyon sok hasznos hatása van, ezért én mindenki számára csak ajánlani tudom.
Igen, érdemes.:)
Én jógáztam néhány hónapig, anyagi és távolsági okai vannak, hogy abbahagytam. De nagyon hasznos volt és érdemes.
Én már 1 éve minden nap jógázom. Van, hogy 10-20 percet reggel, van hogy 1 órát. Mikor, mennyire van időm. Nekem ez a testmozgás a legjobb! Engem nagyon ki tud kapcsolni, hogy csak magamra figyelek, minden idegszálam befelé összpontosul. Az elején nagyon nehéz volt, hogy tényleg akkor igazán hasznos, ha kiürítem a tudatom, de megéri! Az elején kezdj tényleg nagyon gagyinak tűnő pózokkal, hidd el, azok is épp elég nehezek lesznek, ah helyesen tartod ki és lélegzel! Nekem ez annyiban életmód, hogy megtanultam kikapcsolni, lenyugodni, és teljesen megváltozott a kapcsolatom magammmal, a környezetemmel és úgy összességében a világgal :)
Csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!