Nő létemre rettenetesen izzadok. Van erre valami alter gyógymód?
Solutio antisudoricát is próbáltad?
Én 130 kg voltam, pajzsmirigyemmel voltak gondok, tehát a betegség és a súly miatt is izzadtam... Alig mertem utcára menni.
1 hét mindennapi használt után nem izzadtam, csak ha sportoltam!:)
Most sem izzadok, pedig baromi meleg van.
Igen, lehet. Kb 500 ft. Egy üvegcse, de én először kiöntöttem a felét és felhígítottam vízzel 1:1 arányban.
A túl tömény a barátnőmnek szétmarta a hónalját.
Azért közölném, hogy a solutio antisudorica alumínium-klorid töményen, ami ugyanaz, mint az alumíniumos izzadásgátló dezodorok, csak sokkal durvább. Azon az elven működnek, hogy az alumínium eltömíti a pórusokat, amiken keresztül izzadsz és ez rendszeresen és hosszabb távon irtóra nem egészséges ám. Sima út a mellrákhoz, például, ezzel kapcsolatban vannak tanulmányok is.
Én is izzadós voltam/vagyok, de én inkább amellett voksolok, hogy büdös ne legyek, de jöjjön ki, aminek ki kell jönnie. Én konkrétan az Alverde körömvirágos deóját használom már évek óta, előtte próbálkoztam szilárd dezodorral a Lushból, de az nekem kevésbé vált be. Plusz amikor tudom, hogy meg fogok izzadni, nem veszek fel olyan ruhát, amin meglátszik, ha elmegyek valahova.
Különben tényleges, hiteles források nincsenek arról, hogy valóban mellrákot okoz-e az alumínium.
Nőgyógyászaton dolgozom, konferenciákon is részt veszek, szinte minden 2-on ez a téma. Soha nem jutnak semmire, mert nincs bizonyíték, így marad egy kis félelem és találgatás. Na meg persze a pletyka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!