Milyen tapasztalatotok van a terramagon impulzáló mágnesterápiás derékaljról?
Értelmes válasznak szánom:
Az ilyen túlárazott mágneses varázseszközök többnyire tökéletesen csomagolt átverések.
A cikk külön kiemeli, hogy a pulzáló mágnesességnek nem ismert a hatása és az is maximum az idegpályákra hathat elektromos indukálás végett.
Ha mágnesterápiázni akarod magad, akkor a neten lehet rendelni neodinium mágneseket, amik sokkal erősebbek és töredék az áruk. Hatásuk azonban nagyjából ugyanaz.
Kedves 1es válaszoló. Én elhiszem, hogy komolynak szántad a hozzászólásodat, de kicsit nevetséges, hogy alátámasztására egy 2007-es cikket tudsz csak előszedni.
Egyébként még ebben a cikkben is csak az állandó mágnesességre mondták, hogy elméletileg sincs lehetőség felhasználni, ezért is dolgozták ki a pulzáló mágnesterápiás eljárást.
A Terramagon egyébként abba a kategóriába tartozik, amelyik a minőséget áldozza fel a kedvezőbb ár érdekében, például kevesebb tekercs van benne, mint a többiben. Ja és egyszer-egyszer kigyullad.
Hatékony matracot 50-200.000.-Ft körüli áron tudsz venni, ami ugyanazt tudja, amit az ötszázezer forintosak, csak kevesebbet költenek a reklámjára.
1-es vagyok.
Ha mégis ragaszkodunk a mágnesterápiához, akkor mindenképp ezt a gépet kéne:
Szinte mindent gyógyít, még a depressziót is. Kihagyhatatlan csodagép, ami mindenre jó. Biztos nem átverés, hisz az összes ilyen mindentgyógyító gépet klinikailag tesztelik.
1-es! Szerintem Te ebben a kérdésben inkább ne válaszolj, mert véletlenül valaki még komolyan veszi, amit mondasz.
az első válaszodban mindennek lehordod a mágnesterápiát egy 6 évvel ezelőtti cikkre hivatkozva,
Ezután javasolsz egy maximum 20Hz-ig jó készüléket 180ezerért. Én elég sokat foglalkoztam a témával, de ezzel a termékkel még nem találkoztam, tehát a gyenge hatásfokon kívül nem sokat tudtam megállapítani róla.
Ránézésre viszont azok közé a gagyik közé tartozik, amiket 70-80ezerért szoktak árulni, és a gyenge hatékonyságon kívül az is gond velük, hogy már balesetet is okoztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!