VAN aki tud SEGITENI?
Figyelt kérdés
Segitségért kiálltok.20éve pánikbeteg, szorongós, nő, feleség és anyuka vagyok. Alapjában vidám természetű, élni akaró nő vagyok aki ha kell anyatigris, de mégis a saját problémámmal nem tudok megbirkózni. Folyamatossá vált a szorongás, halálfélelem az életemben. Nem merek semmilyen antidepresszánst bevenni, viszont 6 éve xanax függő vagyok, KÉREM irjon nekem az aki tud olyan segitséget ami gyógyszermentes, minden érdekel csak szünjön meg ez a pokol amiben élek, nem birom már. Teljesen ellehetetitleni az életem a folyamatos félelem, már közlekedni sem merek.2009. okt. 23. 13:20
11/13 anonim válasza:
Én nagyjából 10 éve küzdök a pánikbetegséggel, voltak jobb és rosszabb periódusok. Lehet rá meditálni, jógázni, agykontrollozni és lehet rá étrend kiegészítőként 5-htp-t szedni, de ha komolyabb a dolog, ezek nem fognak használni. Én is ki akartam váltani a gyógyszereket, de hidd el egy jó ideggyógyász sokat segíthet. Teljesen panaszmentes lehetsz. Viszont nagyon el kell találni a gyógyszert, én az egyiktől zombi lettem, a másiktól arra sem emlékeztem, amit 5 perccel azelőtt csináltam, a harmadiktól vigyorogtam. A negyedik gyógyszer viszont bevált. Gondolom ez alkatfüggő. A pánikbetegségnek az okát kell megszüntetni és akkor le tudod tenni a gyógyszereket.
12/13 anonim válasza:
Keress egy természetgyógyász terapeutát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!