Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » VAN aki tud SEGITENI?

VAN aki tud SEGITENI?

Figyelt kérdés
Segitségért kiálltok.20éve pánikbeteg, szorongós, nő, feleség és anyuka vagyok. Alapjában vidám természetű, élni akaró nő vagyok aki ha kell anyatigris, de mégis a saját problémámmal nem tudok megbirkózni. Folyamatossá vált a szorongás, halálfélelem az életemben. Nem merek semmilyen antidepresszánst bevenni, viszont 6 éve xanax függő vagyok, KÉREM irjon nekem az aki tud olyan segitséget ami gyógyszermentes, minden érdekel csak szünjön meg ez a pokol amiben élek, nem birom már. Teljesen ellehetetitleni az életem a folyamatos félelem, már közlekedni sem merek.
2009. okt. 23. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nagyjából 10 éve küzdök a pánikbetegséggel, voltak jobb és rosszabb periódusok. Lehet rá meditálni, jógázni, agykontrollozni és lehet rá étrend kiegészítőként 5-htp-t szedni, de ha komolyabb a dolog, ezek nem fognak használni. Én is ki akartam váltani a gyógyszereket, de hidd el egy jó ideggyógyász sokat segíthet. Teljesen panaszmentes lehetsz. Viszont nagyon el kell találni a gyógyszert, én az egyiktől zombi lettem, a másiktól arra sem emlékeztem, amit 5 perccel azelőtt csináltam, a harmadiktól vigyorogtam. A negyedik gyógyszer viszont bevált. Gondolom ez alkatfüggő. A pánikbetegségnek az okát kell megszüntetni és akkor le tudod tenni a gyógyszereket.
2009. nov. 8. 11:11
 12/13 anonim válasza:
Keress egy természetgyógyász terapeutát!
2009. dec. 6. 20:04
 13/13 anonim válasza:
www.fehervarizoldsziget.hu
2009. dec. 11. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!