Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » VAN aki tud SEGITENI?

VAN aki tud SEGITENI?

Figyelt kérdés
Segitségért kiálltok.20éve pánikbeteg, szorongós, nő, feleség és anyuka vagyok. Alapjában vidám természetű, élni akaró nő vagyok aki ha kell anyatigris, de mégis a saját problémámmal nem tudok megbirkózni. Folyamatossá vált a szorongás, halálfélelem az életemben. Nem merek semmilyen antidepresszánst bevenni, viszont 6 éve xanax függő vagyok, KÉREM irjon nekem az aki tud olyan segitséget ami gyógyszermentes, minden érdekel csak szünjön meg ez a pokol amiben élek, nem birom már. Teljesen ellehetetitleni az életem a folyamatos félelem, már közlekedni sem merek.
2009. okt. 23. 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A pánikbetegség általában kémiai okokra vezethető vissza. Nem működnek megfelelően az agyban a szinapszisok, ez csak gyógyszeres kezeléssel javítható. Természetesen nem kell évekig szedni, de egy fél évig minimum. A Xanax csak elnyomja a tüneteket, és egy idő után nem hogy nem is használ, de függővé is válik az ember. Nyugtatónak mindenképp valami természeteset ajánlanék (Valeriana, citromfű tea, orbáncfű, stb), amíg le tudod tenni a Xanaxot. Az antidepersszánstól ne félj, ha a megfelelőt válasszák ki neked, akkor hamar segít, és le lehet tenni azt is.. tapasztalat!

Sok sikert!!

2009. okt. 23. 13:26
 2/13 anonim ***** válasza:
JÓGA
2009. okt. 23. 13:26
 3/13 anonim válasza:
Hű..hát orvost nem igazán ajánlok,mert az biztos még vagy 100 féle gyógyszert felírna! De a gyerekeid, vagy a férjed nem tud segítneni? Mi okozza, hogy félsz? Kösd le magad vmivel, varrj, hímezz, kötögess vagy vmi, ami eltereli a figyelmed. Barátnőid nincsenek? Vmivel le kellene kötnöd magad...
2009. okt. 23. 13:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!az elsőnek üzenem:tudom,hogy talán jobb lenne az antidepresszáns,de egyszerűen nem merem bevenni,a xanax már függőséget okozott,remegek is már folyton a 3x0.5mg kevés lehet már,iszom a citromfű teát de hiába...folyton rosszul vagyok! a második választ is köszönöm,a jogáról csak jót hallok..
2009. okt. 23. 13:47
 5/13 A kérdező kommentje:
a 14.27-nek is köszönöm!Sajnos a férjem nem hisz nekem rámkiabál,hogy ne hisztizzek ,a gyerekeim a picik hozzámbújnak ha szenvedek a nagyok azt mondják:jaaj anya te folyton beteg vagy.Vannak barátnőim,a legjobb barátnőm szintén ápolónő aki hisz nekem és próbál határozottan de támogatni lelkileg,sőt a másik igen kedves barátnőm a belgyógyász orvosom aki velem egyidős és folyton megnyugtat a drága a vizsgálataival...de ők nem lehetnek folyton velem...a háztartás vezetése és a gyereknevelés mellett nem tudok kötni,de ha rosszul lét jön rám eldobok mindent és kapkodok és remegek pánikba esek és fuldoklok...és hivom az orvost...ez az életem
2009. okt. 23. 13:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Írj egy privát címet,tudok ajánlani nem gyógyszert,ami leválthatja a xanaxot.
2009. okt. 23. 13:58
 7/13 A kérdező kommentje:

szia,itt vagyok!!privát cimet?

nem engedi,hogy irj nekem privit?

próbáld meg ha nem akkor kiirom az elérhetőségem..ANDREA

2009. okt. 23. 14:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Inkább ki irom:Herceg Andrea:06-70-656-00-98 jazmin73@citromail.hu MSN:herceg.andrea@hotmail.com Köszönöm!!
2009. okt. 23. 14:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a kineziológiát.Azt hallottam nagyon hasznos.Én is pánikbeteg vagyok, de még nem próbáltam ki, mert nem sikerült a közelben találni orvost.Ezen kívül a jóga nagyon jó, próbálkozz nyugtató teákkal és lazíts.Lazulj el akár egy kellemes zenére vagy egy barátnő társaságában.Ha valami bánt akkor pedig mindenképpen mondd el valakinek, akiben maximálisan megbízol.Ha pedig rádjön a roham, mondd azt magadnak, hogy nincs semmi baj, minden rendben lesz és menj egy ember társaságába gondolok mondjuk a gyermekedre és játszál vagy beszélgess vele.(Korától függően)A leírtakon kívül még sok hasznos tippet találsz a neten.Ha gondolod nézz utána.Remélem sikerült jó ötleteket adnom.Sok sikert és gyógyulást kívánok!
2009. okt. 23. 16:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy!!20évet átvészeltem igy ahogy nagyjából leirtad...már nem megy!!De azért köszönöm én is kivánok neked minden jót!!Andrea
2009. okt. 25. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!