VAN aki tud SEGITENI?
Figyelt kérdés
Segitségért kiálltok.20éve pánikbeteg, szorongós, nő, feleség és anyuka vagyok. Alapjában vidám természetű, élni akaró nő vagyok aki ha kell anyatigris, de mégis a saját problémámmal nem tudok megbirkózni. Folyamatossá vált a szorongás, halálfélelem az életemben. Nem merek semmilyen antidepresszánst bevenni, viszont 6 éve xanax függő vagyok, KÉREM irjon nekem az aki tud olyan segitséget ami gyógyszermentes, minden érdekel csak szünjön meg ez a pokol amiben élek, nem birom már. Teljesen ellehetetitleni az életem a folyamatos félelem, már közlekedni sem merek.2009. okt. 23. 13:20
1/13 anonim válasza:
A pánikbetegség általában kémiai okokra vezethető vissza. Nem működnek megfelelően az agyban a szinapszisok, ez csak gyógyszeres kezeléssel javítható. Természetesen nem kell évekig szedni, de egy fél évig minimum. A Xanax csak elnyomja a tüneteket, és egy idő után nem hogy nem is használ, de függővé is válik az ember. Nyugtatónak mindenképp valami természeteset ajánlanék (Valeriana, citromfű tea, orbáncfű, stb), amíg le tudod tenni a Xanaxot. Az antidepersszánstól ne félj, ha a megfelelőt válasszák ki neked, akkor hamar segít, és le lehet tenni azt is.. tapasztalat!
Sok sikert!!
3/13 anonim válasza:
Hű..hát orvost nem igazán ajánlok,mert az biztos még vagy 100 féle gyógyszert felírna! De a gyerekeid, vagy a férjed nem tud segítneni? Mi okozza, hogy félsz? Kösd le magad vmivel, varrj, hímezz, kötögess vagy vmi, ami eltereli a figyelmed. Barátnőid nincsenek? Vmivel le kellene kötnöd magad...
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!az elsőnek üzenem:tudom,hogy talán jobb lenne az antidepresszáns,de egyszerűen nem merem bevenni,a xanax már függőséget okozott,remegek is már folyton a 3x0.5mg kevés lehet már,iszom a citromfű teát de hiába...folyton rosszul vagyok! a második választ is köszönöm,a jogáról csak jót hallok..
2009. okt. 23. 13:47
5/13 A kérdező kommentje:
a 14.27-nek is köszönöm!Sajnos a férjem nem hisz nekem rámkiabál,hogy ne hisztizzek ,a gyerekeim a picik hozzámbújnak ha szenvedek a nagyok azt mondják:jaaj anya te folyton beteg vagy.Vannak barátnőim,a legjobb barátnőm szintén ápolónő aki hisz nekem és próbál határozottan de támogatni lelkileg,sőt a másik igen kedves barátnőm a belgyógyász orvosom aki velem egyidős és folyton megnyugtat a drága a vizsgálataival...de ők nem lehetnek folyton velem...a háztartás vezetése és a gyereknevelés mellett nem tudok kötni,de ha rosszul lét jön rám eldobok mindent és kapkodok és remegek pánikba esek és fuldoklok...és hivom az orvost...ez az életem
2009. okt. 23. 13:55
6/13 anonim válasza:
Írj egy privát címet,tudok ajánlani nem gyógyszert,ami leválthatja a xanaxot.
7/13 A kérdező kommentje:
szia,itt vagyok!!privát cimet?
nem engedi,hogy irj nekem privit?
próbáld meg ha nem akkor kiirom az elérhetőségem..ANDREA
2009. okt. 23. 14:07
8/13 A kérdező kommentje:
Inkább ki irom:Herceg Andrea:06-70-656-00-98 jazmin73@citromail.hu MSN:herceg.andrea@hotmail.com Köszönöm!!
2009. okt. 23. 14:10
9/13 anonim válasza:
Próbáld ki a kineziológiát.Azt hallottam nagyon hasznos.Én is pánikbeteg vagyok, de még nem próbáltam ki, mert nem sikerült a közelben találni orvost.Ezen kívül a jóga nagyon jó, próbálkozz nyugtató teákkal és lazíts.Lazulj el akár egy kellemes zenére vagy egy barátnő társaságában.Ha valami bánt akkor pedig mindenképpen mondd el valakinek, akiben maximálisan megbízol.Ha pedig rádjön a roham, mondd azt magadnak, hogy nincs semmi baj, minden rendben lesz és menj egy ember társaságába gondolok mondjuk a gyermekedre és játszál vagy beszélgess vele.(Korától függően)A leírtakon kívül még sok hasznos tippet találsz a neten.Ha gondolod nézz utána.Remélem sikerült jó ötleteket adnom.Sok sikert és gyógyulást kívánok!
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy!!20évet átvészeltem igy ahogy nagyjából leirtad...már nem megy!!De azért köszönöm én is kivánok neked minden jót!!Andrea
2009. okt. 25. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!