Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ha asztmás vagyok lehetek...

Ha asztmás vagyok lehetek hidegburkoló?

Figyelt kérdés
Èn ugy tudom az csempét rak le és ragasztja le...
2013. júl. 4. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, de azt elő is kell készíteni és az nagy porral jár, valamint a ragasztók sem tesznek jót, én nem ajánlom.
2013. júl. 4. 16:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Annak az orvosnak kell javaslatot adni, aki az asztma miatt gondoz / pulmonológus/. Amennyiben engedélyezi, akkor az alkalmasságot elbíráló orvos olyan kitétellel megadhatja az alkalmasságot, hogy állapot rosszabbodás esetén pályamódosítás szükséges. Ez azt jelenti, hogy ha gyakorlaton köhögési roham jelentkezik vagy befulladsz akkor más szakmát kell választanod. Ezzel viszont évet vesztel.

Valamint azt tudnod kell, hogy az elhelyezkedéskor mindig van munkaegészségügyis felvételi orvosi vizsgálat is és ott az orvos mondhatja, hogy nem vállalja fel, hogy te bármikor a por miatt rosszabbul legyél, így az elhelyezkedéskor hátrányba kerülsz, hiába van meg a szakmunkás bizonyítványod.

2013. júl. 4. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen poros munka...
2013. júl. 6. 15:21
 4/4 anonim ***** válasza:
A gyarkolat viszont az, hogy mellette 5 méterrel gipszkartont vágnak és falat vésnek.
2013. júl. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!