Több körömvirágkrém van. A Biomed, Bano, Dr. Theiss, stb. Melyik a legjobb?
Jelenleg nincs probléma,
csak hallottam,
sebgyógyításra,gyulladáscsökkentésre is jó a körömvirágkrém.
A Theiss-ben sertészsír is van.
Ez nem áltermék?
Nem árt,ha van készenlétben,
szükség esetén legyen.
A mellékhatás nélküli termékeket szeretem,
azok közül is a leghatásosabbat.
Köszönöm.
Igaz,mert amit árulnak,
az már semmi se természetes.
Házilag nem tudom hogy kell.
Az alapanyagait hol lehet beszerezni?
Mobilról nem nyitja meg a privát üzenetet,hiába kattintok rá,ha odairna,nem tudom elolvasni.
Tényleg a legjobb a saját gyártású krém.
Sertészsírból és körömvirágból.
A dolog egyszerűbb mint gondolnád. Nők nem véletlen szeretik a virágokat, mert régen az egészséget, és a családot is meg lehetett vele tartani. Manapság sajnos a nők inkább csak mérgező gazokat tartanak otthon, legnagyobb bánatomra. Pedig, pedig...
A körömvirágkrémet egyszerű elkészíteni, mégpedig csak a virág feje kell amit mint a teát - nem túl forró vízben kell "kimosni" belőle az anyagokat. Ezt meg szokás fejelni még csalánnal, kamillával, és levendulával is. Majd gyógyszertárban tudsz venni tiszta méhviaszt, amivel a levet összefoghatod. Miután kihült, ledermedt - már használhatod is - mindösszesen arra figyelj, hogy ezt hűvös, sötét helyen kell tartani. Tessék balkonládát tartani újra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!