Gerincferdülés elleni gyógymódok?
Ne haragudj, de miből gondolod, hogy gerincferdülésed van?
Valószínűleg tornáznod kellene...
Amit az előző válaszadó belinkelt, az tartásjavításra való, gerincferdülésre nem jó.
Tudod az nagyon nem mindegy, hogy milyen típusú a gerincferdülésed és mennyire súlyos fokú.
Műtétre ne gondolj, mert már rég eljutottál volna orvoshoz, ha szükséged lenne rá.
Amúgy meg az orvos csak megvizsgálna, megnézné a hátad, esetleg elküldene röntgenre. De a gerincferdüléseket nem 18 éves korban szokták diagnosztizálni. Ezért kérdezem, hogy honnan veszed, hogy neked az van.
A kondi nem árt ha ésszel csinálod. Milyen "hátazásra" gondoltál? Talán meg tudnám mondani, hogy jó lehet-e.
első vagyok
Nem adok pontos linket,mert ehez menj orvoshoz,Tb alapon ingyen van a doki,majd ő megmondja milyen jó neked.
Nekem gerincferdülésre ez használt,nem csak tartásjavításra van.
3-ik vagyok.
Gerincferdülésre fűzőt szoktak adni, azt is mindenkire egyedileg gyártják rá. De enyhe gerincferdülésre nem adnak. Viszont a torna mindig szükséges.
1-es! Ne haragudj, de nem tudom elképzelni, hogy amit belinkeltél az jó gerincferdülésre. Nem is tartja a medencét. Érdekelne, hogy mi volt a problémád. (tényleg érdekel, ha gondolod írd meg)
Megint 3-as :-)
Ha a húzóckodást és a hasonlókat érted hátazás alatt, akkor azt kell mondjam, azok nem jók hátizom erősítésre.
Inkább hason fekve kellene tornázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!