Gerincferdülés?
Fél éve az orvos gerincferdülést állapított meg nálam. Járnom kellett a kórházban ilyen csoportos gyógytornára (szóval nem személyre szabott) , de mivel nem volt időm, ezért a telefonomra felvettem, hogy mit mond a gyógytornász. Sajnos ez elkeveredett, de csinálnom kéne itthon a tornát. Mit csináljak? :(
Ha valaki jár ilyen gyógytornára leírná nekem a gyakorlatokat? Vagy csináljak ilyen neten talált gerinctornákat? Vagy a hátizom erősítő gyakorlatok is elegek lesznek? El vagyok keseredve :(
Szeretnék hetente egyszer úszni, de tudom az nem elég.
segítsetek!!
Szerinted ez milyen? www.50plusz.hu/praktikak/mozgassor/gerinctorna/1
És mondjuk ez után egy hátizom erősítés: http://www.youtube.com/watch?v=7U_o_6NEERs&feature=player_em..
Aztán nyújtás.
Ez így mehetne 2 naponta?
Ja, és tornázni naponta kell, ezt tapasztalatból mondom, én is gerincferdüléses vagyok és 20, akárcsak az első, csak nekem még nem fáj (olyan sokat) a hátam.
Nektek milyen tipusú a gerincferdülésetek és hány fokos a görbület?
1.vagyok
Én is ugyanilyen gyakorlatokat szoktam csinálni mint amit linkeltél,úgyhogy ezeket csinálhatod.
Nem tudom hány fokos a ferdülésem,mert már régen voltam orvosnál,már most egyre rosszabb,pont most fogok elmenni,mert most 2hétig napi 12-13óra munkától annyira fáj,hogy néha nem bírok menni se,mert már a derekam is becsípődik.
Én majd elfogok menni csontkovácshoz,mert már többen ajánlották,végülis vesztenivalóm nincs olyan sok,csak annyi,hogy nem valami olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!