Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » H1n1 virus? Mi a levemenyetek...

H1n1 virus? Mi a levemenyetek rola?

Figyelt kérdés
csak kitalalas?vagy tenyleg igaz,es ilyen veszelyes?
2009. szept. 30. 07:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem veszélyesebb,mint a többi influenza.Sok csipkebogyó vagy valamilyen hasonló tea mézze,,1-2 kalmopirin vagy aszpirin, és túl lehetsz rajta.Nem kell semmilyen oltás,az csak a gyógyszergyáraknak jó.legalább 30 éve nem voltam tartósan beteg az influenzától.
2009. szept. 30. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Én biztosan nem oltatom be magam. Sokat cikkeztek az oltóanyagról, annak hatásairól. Nem véd csak 1 évig(talán)

akkor miért is kellene engem megfertőzni szándékosan? A gyerekeken még most is tesztelik, de a terhes anyukákat már be kell oltani! Vizsgálta valaki, hogy milyen hatással lesz a magzatra? Utálom a kapkodást!

2009. szept. 30. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

... és nem beszélve arról, hogy nem is biztos, hogy 100 %-ban "hat/használ".

Sok-sok vitamint kell szedni, ha mégis náthás valaki erősebben, vagy hőemelkedése van, feküdni kell pár napot, aludni és teázni.

Fel vagyok háborodva, hogy miért a súlyos betegeken, kismamákon, pici babákon kísérleteznek.

Érdekes, hogy egy hipp-hopp felbukkant vírusnak azonnal megvan az ellenszere...

A napokban kaptam a következő linket, itt Dr. Sebő Zsuzsanna orvos ad hangot véleményéről:

www.natursziget.com

2009. szept. 30. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:

en is ugyanigy gondolom,hogy keptelenseg hogy ilyen hamar megjelent a virus es mar van is ellenszere..

egyaltalan hogy is jott letre ez a virus?

csak a penz..csak a penz..miatt lett ez velemenyem szerint..

en epp most meg vagyok fazva,orrdugulas,kohoges,torokfajas..elmeletileg a h1n1 virusnak ez az eggyes tunetei,ugyebar..

na de maskor is voltam megfazva hasonlo tunetekkel,akkor mar reg letezett ez a virus?

2009. szept. 30. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

11:46-os vagyok.

[link]

Ma kaptam ezt a hírlevelet. Olvass bele!

2009. okt. 1. 07:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Vírus -> fehérvérsejt -> egészség.
2009. okt. 4. 16:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség. Ez egy gyógyszerlobbi!
2010. febr. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!