H1n1 virus? Mi a levemenyetek rola?
Én biztosan nem oltatom be magam. Sokat cikkeztek az oltóanyagról, annak hatásairól. Nem véd csak 1 évig(talán)
akkor miért is kellene engem megfertőzni szándékosan? A gyerekeken még most is tesztelik, de a terhes anyukákat már be kell oltani! Vizsgálta valaki, hogy milyen hatással lesz a magzatra? Utálom a kapkodást!
... és nem beszélve arról, hogy nem is biztos, hogy 100 %-ban "hat/használ".
Sok-sok vitamint kell szedni, ha mégis náthás valaki erősebben, vagy hőemelkedése van, feküdni kell pár napot, aludni és teázni.
Fel vagyok háborodva, hogy miért a súlyos betegeken, kismamákon, pici babákon kísérleteznek.
Érdekes, hogy egy hipp-hopp felbukkant vírusnak azonnal megvan az ellenszere...
A napokban kaptam a következő linket, itt Dr. Sebő Zsuzsanna orvos ad hangot véleményéről:
www.natursziget.com
en is ugyanigy gondolom,hogy keptelenseg hogy ilyen hamar megjelent a virus es mar van is ellenszere..
egyaltalan hogy is jott letre ez a virus?
csak a penz..csak a penz..miatt lett ez velemenyem szerint..
en epp most meg vagyok fazva,orrdugulas,kohoges,torokfajas..elmeletileg a h1n1 virusnak ez az eggyes tunetei,ugyebar..
na de maskor is voltam megfazva hasonlo tunetekkel,akkor mar reg letezett ez a virus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!