Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Torokfájásra van valami...

Torokfájásra van valami gyorsan használó szer? Olyan szúró érzés van a torkomban, főleg ha nyelek, de antibiotikumot nem akarok rá szedni, mert a gyomrom nagyon kikészíti.

Figyelt kérdés
Mellette náthás is vagyok, olyan vízszerű váladék jön, azt is jó lenne elmulasztani, mivel sportolok és szeretném folytatni a felkészülést.

2013. ápr. 16. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Forró mézes tea, sok citrommal. Esetleg neocitrán, lándzsás útifű is szokott nekem segíteni.
2013. ápr. 16. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
ha vízszerű a váladék és inkább szúr,kapar a torkod,akkor vírusos fertőzésed van,amire amúgy sem jó az antibiotikum.A méz,tea, mellett igyál Aspirin C-t,és szopogassál valamilyen torokfertőtlenítőt(pl.Strepsils,Mebucain), és használj orrecsppet,v.orrsprayt..
2013. ápr. 16. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg kipróbálhatod a Bioparox spray-t, bár elég drága.
2013. ápr. 16. 23:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Aspirin C azt hiszem van is itthon, remélem holnap már tudok menni edzésre!
2013. ápr. 17. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Van egy homeopátiás bogyó, LACHESIS a neve, nekem 20 perc alatt lehúzta a gyulladást a torkomból. Tudom, hogy hihetetlennek hangzik, de többször is kipróbáltam, nekem hatott.
2019. febr. 28. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!