Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Melyik a legerősebb gyulladásc...

Melyik a legerősebb gyulladáscsökkentő gyógynövény?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 14. 11:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy pontosan MILYEN gyulladásra akarod használni.

De általános tünetek esetén vagy a kamilla vagy a cickafarkfü használ.

2013. ápr. 14. 11:50
 2/15 A kérdező kommentje:
Az egész testem tele van gyulladt pattanásokkal, és pikkelysömörrel. De a pattanás az nagyon durva, még aludni is alig tudok annyira fáj ha ráfekszem. A bőrgyógyász folyton kencéket ír fel, semmit nem használ. Ezért szeretnék valami erős gyulladáscsökkentő gyógynövényt.
2013. ápr. 14. 12:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a kamillát, és a cickafarkot már próbáltam, nem használt. :(
2013. ápr. 14. 12:10
 4/15 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 14. 14:59
 5/15 A kérdező kommentje:

Kedves #4!

A pikkelysömör nem gyógyítható, csak tünetmentesíthető! De azért köszi a reklámot

2013. ápr. 14. 15:08
 6/15 anonim ***** válasza:

A pikkelysömörre NEM gyulladáscsökkentö kell, hanem vértisztító teakeverék, ezen kivül kerülni kell a dohányt, alkoholt, erös füszereket, meg a zsiros ételeket.

Esetleg hetente-kéthetente vesetea-napot tartani, ezen kivül minden nap legalább 3 liter vizet vagy édesitetlen teát inni.

A börödre ne használj semmilyen iparilag elöállított kozmetikumot, hanem csak babaszappant (NEM babafürdetö meg hasonlók), testápolásra meg olivaolajat.

2013. ápr. 14. 18:59
 7/15 anonim válasza:
Én magam részéről a fokhagymát is javasolnám, főleg a fokhagymaolajat, az antibiotikumok eljött az orvosok is használták gyulladáscsökkentésre.
2013. ápr. 16. 19:03
 8/15 anonim válasza:

Egyél élesztőt! Az vértisztító hatású.

Elég vacak az íze, de hasznos. Naponta kb. akkorát egyél, mint a hüvelykujjadon a köröm.

2013. ápr. 17. 12:45
 9/15 anonim válasza:
a körömvirág is gyulladás csökkentő..nekem mindenféle dologra hasznos szokott lenni..de nem tudom hogy pattanásra jó-e...talán megér egy próbát mondjuk egy teával készült fürdővel..
2013. ápr. 17. 17:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Sok olyan nyilatkozatot olvastam miszerint a tengerviz és napfény hatására tünetmentessé váltak.

Nyilván ez nem érhető el mindenkinek és főleg nem gyakran.

De pl. sós vizben csinálhatnál rendszeres fürdést,-áztatást-.Én biztos kipróbálnám.

2013. ápr. 18. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!