Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Homeopátia pro és kontra -...

Homeopátia pro és kontra - csak saját tapasztalatok alapján?

Figyelt kérdés

Gyűjtsük össze, hogy kinek mi mindenre használt eddig a homeopátia. Írjátok le a betegség nevét, aztán, hogy használt-e vagy nem.

Nem kell magyarázat, hogy a homeopátia miért is hat vagy nem hat. Beszéljenek a TAPASZTALATOK és csakis azok.

2013. ápr. 12. 08:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi normális válaszokat!

Várom a többieket is!

és megy a zöld kezecske mindenkinek!

2013. ápr. 17. 08:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak:

Most olvastam, hogy az öngyilkosság jobban sikerül, ha 2-3 napig óránként szedsz a szerből be. Jobb mint az egészet egyszerre lenyelni. Ezt is ki kellene próbálni. Kíváncsi vagyok, hogy mi lenne. Írj ha kipróbáltad!

2013. máj. 2. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Írni fog,ha kipróbálta,, mivel sem meghalni, sem meggyógyulni nem lehet tőle:)
2013. máj. 2. 21:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugyan régi a kérdés,de hátha Valaki ide téved,mint én.

Én gyerekkorom óta (gyerekorvos ajánlotta) homeogén 9-et szedek torokfájásra,mellé semmi mást.2 nap alatt elmúlik álltalában,ha nem hamarabb.A férjem nem hitt benne,de egyszer csak az volt itthon,beszedte és Neki is elmúlt a torokfájása.

2019. máj. 7. 23:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is rendre két napon belül elmúlik a torokfájásom. Homeopatikus szerek nélkül.
2019. máj. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!