Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Vital Group vizsgálat megbízható?

Vital Group vizsgálat megbízható?

Figyelt kérdés
Hivatalos vagyok jövő hétre egy Vital Group rendezvényre, meghívót küldtek, azt mondták, képalkotó eljárásos vizsgálatot csinálnak, ami alapján megállapítható, van-e valamilyen eltérés, rosszindulatú elváltozás, érrendszeri probléma, stb. a testben. Viszont reggeltől délig tart, puccos helyet bérelnek, és nem lehet elmenni közben. Nem tudok ott lenni öt órán keresztül, és az eredményért vissza sem lehet menni. Nekem picit gyanús, hogy valami mlm-cuccos vagy hasonló dologról van szó. Egy sima szűrővizsgálat azért egészen más lenne. Nem tudom, megéri-e elmenni, ha hülyeség, nem vennék ki fél nap szabit, ha viszont tényleg hasznos vizsgálat, akkor igen. Valakinek van tapasztalata?
2013. ápr. 8. 15:00
1 2
 11/14 hejj válasza:
habár régi a kérdés, pont most kaptam egy telefont, hogy van egy új cég (aminek nem mondta a nevét, nekem kellett megkérdezni), vital group, ami konyhatechnikai felszerelésekkel foglalkozik, és hogy marketingeljék magukat, néhány település 20 "szerencsés" lakosát kisorsolják, felhívják, és meghívnak egy fullos hotelbe az ünnepségre. reggel fél 9től délig, a nyereményem pedig egy 20-30 ezer értékű valami, ha viszek még egy embert, 50 ezer. nem tudom, ugyan az-e két "cég", de erős a gyanúm. lehet már csak azért is lenézek egy kicsit hogy lássam hogyan manipulálják a hiszékeny adófizetőket.
2014. nov. 12. 13:12
 12/14 anonim válasza:

A társaság úgy látszik,kiterjesztette a működési területét, én is konyhai eszkozoket "nyertem" a 20 szarvasi kiválasztott egyike lettem. Az előző hozzászóló hamegírta volna a tapasztalatait, az válasz lett volna a kérdésre, de sajnos a privát emailemre sem válaszolt.

Vki tud újabbat hozzáfűzni a most is aktuális kérdéshez? Vital Grup most... új termékekkel, 2015-ben.Érdekelne.

2015. febr. 4. 10:56
 13/14 bellamia válasza:
Pénteken háromszor, ma megint egyszer hívott bennünket Vital Group Hungary Hungary cég nevében konyhai eszközök bemutatójára egy cég. Már az első híváskor is elutasítottuk, de csak nem hagyják abba. (Valószínűleg a telefonáló hölgyeknek nincs joguk "lehúzni" bennünket a listáról. Tud valaki egy pontosabb elérhetőséget a céghez? kösz.
2015. márc. 16. 14:15
 14/14 anonim válasza:

Pár perce engem is felhívtak, elmondta egy hölgy, hogy a településemről 20 szerencsést sorsoltak ki telefonszám alapján és köztük vagyunk. 20000Ft értékű ajándékcsomagot "nyertem", amihez nem kell mást tenni, csak elmenni a bemutatóra. Azt mondta, nincs semmi vásárlási kötelezettség, csak annyi, hogy végig kell hallgatni az előadásukat.

Udvariasan mondtam a hölgynek, hogy ez mind túl szép hogy igaz legyen és szkeptikus vagyok az ilyesmivel kapcsolatban, úgyhogy köszönöm szépen a megkeresést, nem érdekel a dolog.

Mikor megkérdeztem, hogy ez melyik cég, akkor elmondta, hogy a Vital Group, ami egy újonnan (!) alakult cég, ezért nem hallgattam még róla. A kérdéseket olvasva ez a cég már legalább két éve létezik, csak a trükkjeik mások.

2015. jún. 8. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.