Vital Group vizsgálat megbízható?
A társaság úgy látszik,kiterjesztette a működési területét, én is konyhai eszkozoket "nyertem" a 20 szarvasi kiválasztott egyike lettem. Az előző hozzászóló hamegírta volna a tapasztalatait, az válasz lett volna a kérdésre, de sajnos a privát emailemre sem válaszolt.
Vki tud újabbat hozzáfűzni a most is aktuális kérdéshez? Vital Grup most... új termékekkel, 2015-ben.Érdekelne.
Pár perce engem is felhívtak, elmondta egy hölgy, hogy a településemről 20 szerencsést sorsoltak ki telefonszám alapján és köztük vagyunk. 20000Ft értékű ajándékcsomagot "nyertem", amihez nem kell mást tenni, csak elmenni a bemutatóra. Azt mondta, nincs semmi vásárlási kötelezettség, csak annyi, hogy végig kell hallgatni az előadásukat.
Udvariasan mondtam a hölgynek, hogy ez mind túl szép hogy igaz legyen és szkeptikus vagyok az ilyesmivel kapcsolatban, úgyhogy köszönöm szépen a megkeresést, nem érdekel a dolog.
Mikor megkérdeztem, hogy ez melyik cég, akkor elmondta, hogy a Vital Group, ami egy újonnan (!) alakult cég, ezért nem hallgattam még róla. A kérdéseket olvasva ez a cég már legalább két éve létezik, csak a trükkjeik mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!