Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Lehet valami bajom, ha hátrakö...

Lehet valami bajom, ha hátrakötöm a kezeimet éjjelre?

Figyelt kérdés
Bilincsel vagy nyakkendővel. Elfertőződött az arcomon valami, éjjelente véresre vakarom, ezért próbálnám meg ezt.
2013. márc. 28. 10:30
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ahogy levettem szerintem begyulladtak a apattanásaid, amire háát szerintem nem a legjobb megoldás, hogy úgyhagyod, nem hiába találták fel a kozmetkus szakmát... egyre több lesz, stb, majd tiszta heges lesz, amivel egy plasztikai sebészhez mehetsz, és hidd el hogy dárgább lesz... Nah meg egy szar bilincs sem 1000 forint hidd el... a jobb kozmetikusnál meg végzel max 2 óra alatt és pár nap múlva olyan arcod lesz mint régebben...

Ha meg nem pattanás akkor meg tényleg nézz el egy orvoshoz, mert valószínűleg nem egy normális dolog az embereknél...

2013. márc. 29. 13:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Természetesen a kérdés feltevése előtt már voltam orvosnál. Kesztyűt ajánlottak, de az nem vált be. Azonban azóta be is kellett feküdnöm kórházban, de már sokkal jobb a helyzet! Köszönöm a válaszokat! (Egyébként bilincsem van ;-) )
2013. ápr. 3. 19:03
 13/14 anonim válasza:
vegyél fej olyan tölcsért mint az állatok
2013. ápr. 14. 17:06
 14/14 anonim válasza:
70%
Nem lesz bajod. Szoktam hátrabilincselt kézzel aludni. Nem az arcom sebes, hanem imádom a kiszolgáltatottságot és a bilincset.
2018. nov. 5. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!