Milyen kalcium készítményt vegyek idős édesanyámnak a csontoknak? Pezsgőtablettát vagy mást és melyik márkát?
Utolsó! Nem tudom miről beszélsz. Mákolajat veszek . . .
Olvasd végig a levezezést!
Azt nem írtam, hogy a mákolajat veszem, már tegnap vettem egyet, de ma még veszek.
Az Aldis vélaszolónak: te is mákkolajról beszélsz?
Igen, tudom. Van némi tudásom a vitaminokról. Szerintem anyukámnak nem termel elég K vitamint, ezért is szed vérhígítót ....
Köszönöm az elérhetőséged, írni fogok, ha lesz kérdésem.
Tévedésben vagy,a k vitamin elősegíti a véralvadást!
Én ajánlottam a pezsgőtablettát.Megpróbálhatod a mákolajat is lelked rajta,de olyan alacsony a kálcium tartalma hogy nem ér sokat,aki még nem beteg,annak megelőzésre jó lehet
Az ajánlott oldal nem tűnik megbízhatónak. A K vitamint elnéztem, mert kapkodtam ....
Én több mint egy éve járok egy iridológus-, természetgyógyász-, homeopata orvoshoz és nekem nagyon sokat segített, majd megkérdem tőle a mákolajat, csak most sürgősen kellett a válasz, mert csomagot küldök a szüleimnek.
Lehet erről vitázni reggeltől-estig, hogy kinek mi hat, kinek mi vált be, mindig lesznek érvek-ellenérvek, szkeptikusok, a hit a fontos!
Szerintem egy kevéske mákolaj nem árthat,és amint olvastam jó az idegeknek is és erősíti az immunrendszert. Az immunrendszer felelős mindenért, és ha egy kicsit is segíti, akkor már jó.
Egyébként én nem vagyok híve a vitamintablettáknak, a hidegen sajtolt olajok szimpatikusabbak.
A 15-ös vagyok,nem tudom melyik állításommal nem értesz egyet,de tény mind a kettő.
Láttál már olyan mákolajat,amelyiken feltüntették a kálcium tartalmát?Én még nem,csak handabandálnak róla.Egészséges embernek biztos elég ami van benne,de már egy hiánybetegséget nem szabad vele kezelni.
A K vitaminnak olvass utána,vérhígítót szedőknél nem ajánlatos nagyobb mennyiség belőle,éppen csak annyi,amire a szervezetnek éppen szüksége van,ez az általam ajánlott pezsgőtablettában arányosan van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!