Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Vannak házi praktikák a...

Vannak házi praktikák a fülgyulladás megszüntetésére?

Figyelt kérdés
2008. jún. 9. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

A kövirózsa nedvét kell becsöpögtetni a fülbe. Nekem 2 nap alatt rendbejött! :)

2008. jún. 9. 21:14
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Sóval melegítsd. De nem hagynám ki a dokit, mert eldurvulhat.
2008. jún. 10. 10:04
 3/10 anonim válasza:
100%
Hallotam arról is, hogy fokhagyma gerezdet dugnak a fülbe, ennek az illóolaja gyulladáscsökkentő hatású.
2008. jún. 10. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia.Igen, vannak, nagyon jó fülcseppek is kifejezetten fülgyulladásra, .A fülbetegségekre nagyon jó a levendula olaj, de olyat kell használni, ami belsőleg alkalmazható, tehát nem illóolajat.Szintén nagyon jók a fülgyertyák.Én nagyon javasolm őket.Gyulladáscsökk, méregtelenít, fertőtlenít, tisztit stb...nagyon jók.Én pl. a gyermekemnek is használom, a gyerekgyertyát. Csak akkor nem szabad, ah a dobhártya lyukas, abban az esetben a fülcímpa alá kell tenni.Próbáldd meg.
2008. jún. 28. 21:24
 5/10 anonim válasza:
87%

Ha gyulladt, a sót FELEJTSD EL, csak még jobban beizzítja a gyulladást! Inkább jegeld!

Sajnos tudom, mert kis korom óta fülfájós vagyok! :-(

2008. aug. 12. 21:47
 6/10 anonim válasza:
Sziasztok!Én is hallottam a kövirózsáról,meg svédcseppről.Ugye ezek recept nélkül kaphatóak?A hagymáról mi a véleményetek,mi a jobb a fokhagyma,vagy a vöröshagyma?Magát a hagymalevet kell belecsöpögtetni,vagy vízzel leforralni?Az antibiotikum ilyenkor is nagyon hasznos.Félek,ha a dokimhoz,megyek,akkor egyből beutal a fülészetre,pedig én tudom,hogy számtalan gyógymód létezik fülgyulldásra,csak venni kell a fárdságot az orosoknak,hogy utánajárjanak.Házi,homeopátiás egy receptköteles gyógyszerek is forgalomban vannak.Ha az orvosom egyből a fülészetre küld én szólok,hogy mivel nem régóta tart,esélyt kellene adni más gyógymódnak,nem egyből nekimenni és felszúrni.Másnak is segített én úgy tudom.Ha tudtok még valamilyen készítményt erre a nyavajára,akkor írjatok.Köszi.
2009. febr. 28. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beleesett a fokhagyma a fülembe, segíteni nem segített, de az ügyeleten röhögtek rajtam egy jót.
2009. márc. 15. 04:43
 8/10 anonim ***** válasza:
A kövirózsanedve jó...és még jó egy kis frottil vagy tesztil zsákba rakj forró sót...jobb a nagyszemű tengeri vagy sima illetosítatlan fürdősó mert a konyhasót, már minden szarral kezelik....feküdj le és rakd a füledre...hagyd rajta legalább fél órát...
2009. aug. 6. 18:20
 9/10 anonim válasza:
A melegített só nekem sem jött be, inkább jobban bedurvult tőle. Jelenleg is szenvedek a fülgyulladással, már kb. másfél hete el van dugulva és fáj annak ellenére hogy antibiotikumot szedek, amit a háziorvos írt fel.
2013. júl. 2. 09:31
 10/10 anonim válasza:
A legjobb az orvos! Hidd el... én nem szeretek orvoshoz járni, de amikor muszáj volt, muszáj volt. Menj el, nézzék meg mi a gond, és ők tudnak a megfelelően kezelni! Melegíteni meg főleg nagyon veszélyes lehet a gyulladt fület! Nem fáj a vizsgálat, viszont nagyon csúnya következményei lehetnek ha elhanyagolod. :) Minden jót.
2018. okt. 12. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!