Hisztek a homeopátiás gyógyításban?
Igen és nem hit kérdése...
Egyébként próbáld ki a gyertyázást az tutti.
Én nem hittem benne,és úgy próbáltam ki,mégis használt.(Nem hiszek semmiféle "vuduban",annak tartottam,de terhesen ez az egy lehetőségem volt.:))A gyerekeim homeopátiás gyerekorvoshoz járnak,és nekik hiába bizonygatnám,h hidd el,használ...a fiam parlagfű allergiájának a tüneteit pár nap alatt megszüntette.
Úgyh mondhatom nyugodtan,már hiszek.:))
Én nem hiszek benne. Azt gondolom , hogy a gyógyítás nem lehet hit kérdése.
A gyógyításnak kemény meggyőző bizonyítékokon kell alapulnia. (randomizált kontrollát kettős vak próbák)
A homeopátia esetében még egyszer sem tudtak kimutatni a placebonál erősebb hatást.
orvos
A homeopátiás gyógyításnak az első hatása, hogy a problémát felerősíti, s utána gyógyít. Ezt tapasztaltam. Hit kérdése vagy sem? Amit az agyaddal elhiszel, az biztosan csak jó lehet. S ha valóban használ, miért kellene bizonygatni bármit is? :)
Még nem hallottam arról, hogy valakinek hasmenése, vagy fekélye, vagy fejfájása alakult volna ki a homeopátiás szerektől, de a kemény gyógyszerektől, azoktól igen (nem beszélve a leírt mellékhatásairól, húúúú, szörnyűek)!!!
Hajrá homeopátia!!!!!
Utolsónak:az orvosok külön tanulhatják a homeopátiás gyógyítást,de csak orvosok lehetnek homeopaták.,tehát nem úgy működik,mint a természetgyógyászat.
A mi gyerekorvosunk is gyerekorvos és homeopátiás orvos.
Nekem mindig használt, van egy homeopata orvos barátnőm, aki sokszor smsben is kisegít a tünetek alapján. Ő jól ismer már, az alkati szeremet is, meg minden hülyeségemet :)
Abszolút mellette vagyok!
Az egyik hozzászólónak, aki a gyógyszerek mellékhatásáról írt: az egyik kedvencem az, ahol azt írták többek közt, hogy "halál", no, akkor lehet, h nem fog fájni a vesém, mert meghalok? Jó kis csere... a sárga homok végül úgyis mindent megold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!