Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hisztek a homeopátiás gyógyítá...

Hisztek a homeopátiás gyógyításban?

Figyelt kérdés
Én most torokfájást próbálok kezelni majd meglátom milyen eredménnyel..
2009. szept. 10. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Nekem eddig bejött, úgyhogy nem panaszkodok rá, de ismerek olyat is, akinek felerősítette a problémáit. Szerintem ez is fogékonyság kérdése.
2009. szept. 10. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:
62%
Igen ebben hinni kell. Én nem hittem benne, nekem nem is volt hatásos. De hajrá, sok embernek bejött már az ismerőseim közül.
2009. szept. 10. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2009. szept. 10. 21:23
 4/12 anonim ***** válasza:
71%

Igen és nem hit kérdése...

Egyébként próbáld ki a gyertyázást az tutti.

2009. szept. 11. 23:55
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Én nem hittem benne,és úgy próbáltam ki,mégis használt.(Nem hiszek semmiféle "vuduban",annak tartottam,de terhesen ez az egy lehetőségem volt.:))A gyerekeim homeopátiás gyerekorvoshoz járnak,és nekik hiába bizonygatnám,h hidd el,használ...a fiam parlagfű allergiájának a tüneteit pár nap alatt megszüntette.

Úgyh mondhatom nyugodtan,már hiszek.:))

2009. szept. 12. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
28%

Én nem hiszek benne. Azt gondolom , hogy a gyógyítás nem lehet hit kérdése.

A gyógyításnak kemény meggyőző bizonyítékokon kell alapulnia. (randomizált kontrollát kettős vak próbák)

A homeopátia esetében még egyszer sem tudtak kimutatni a placebonál erősebb hatást.

orvos

2009. szept. 13. 16:28
 7/12 anonim ***** válasza:

A homeopátiás gyógyításnak az első hatása, hogy a problémát felerősíti, s utána gyógyít. Ezt tapasztaltam. Hit kérdése vagy sem? Amit az agyaddal elhiszel, az biztosan csak jó lehet. S ha valóban használ, miért kellene bizonygatni bármit is? :)

Még nem hallottam arról, hogy valakinek hasmenése, vagy fekélye, vagy fejfájása alakult volna ki a homeopátiás szerektől, de a kemény gyógyszerektől, azoktól igen (nem beszélve a leírt mellékhatásairól, húúúú, szörnyűek)!!!

Hajrá homeopátia!!!!!

2009. szept. 14. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem hit kérdése. Én is használtam már és segít. Ha egy szer nem használ, akkor nem az a megfelelő az alkatodnak,keresni kell másikat. Az ovosokat tudtommal nem tanítják a homeopátiára,nekik a normál gyógyszerek hatását tanítják. Aláírom, hogy sok gyógyszert nem lehet mással pótolni, de a gyógyszeripar egyéb tevékenysége egyáltalán nem szimpatikus nekem...
2009. szept. 17. 11:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:az orvosok külön tanulhatják a homeopátiás gyógyítást,de csak orvosok lehetnek homeopaták.,tehát nem úgy működik,mint a természetgyógyászat.

A mi gyerekorvosunk is gyerekorvos és homeopátiás orvos.

2009. szept. 17. 12:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem mindig használt, van egy homeopata orvos barátnőm, aki sokszor smsben is kisegít a tünetek alapján. Ő jól ismer már, az alkati szeremet is, meg minden hülyeségemet :)

Abszolút mellette vagyok!

Az egyik hozzászólónak, aki a gyógyszerek mellékhatásáról írt: az egyik kedvencem az, ahol azt írták többek közt, hogy "halál", no, akkor lehet, h nem fog fájni a vesém, mert meghalok? Jó kis csere... a sárga homok végül úgyis mindent megold.

2009. szept. 17. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!