Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi értelme a csapvíztisztító...

Mi értelme a csapvíztisztító készüléknek?

Figyelt kérdés

Egy egészségnapon egy Impulseres előadó, győzködött, hogy a CSAPVIZET. Igen jól olvasod ! Azt tisztítani kell egy drága készülékkel, mert akkor nekem jó lesz :S

Én normál csapvizet + ásványvizet iszom. Hol rontottam el ? Mit teszek rosszúl?

2013. febr. 25. 19:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Megtudhatnám melyik az a gép, amelyik csak a káros anyagokat szűri ki?

És hogy esetleg mi számít károsnak. Mert hogy a vas és a kálium is lehet mérgező, valamint erősen karsztos területen még a túl sok kalcium is okozhat (és okoz is) hosszú távú egészségproblémákat. Ezek hiánya viszont mégkárosabb.

Tény, hogy az ivóvíz nem a legtökéletesebb, de az ilyen forradalmi csodaszűrők viszont inkább a túlárazott neszesemmik. És igen, én nevettetem ki magam, mert hiányosak az ismereteim, mert nem ismerem a RO szűrőkön kívüli marketing és értékesítő szöveget. De ha esetleg megtudom, mely vízszűrőmit szűr ki, azt megköszönném és tán még állásfoglalást is váltanék.

(+1: nem hiába nem meri egyik vízszűrő cég sem ajánlani termékét csecsemők vizének készítéséhez)

2013. ápr. 2. 10:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Először is próbálj meg visszavenni, és ne nevezd marketingszövegnek a technológiai ismereteket. Te nem marketingszövegekkel nem vagy tisztában, hanem vízkezelési technológiákkal.

Majd ha tényleg érdekel, akkor utánanézel, hogy milyenek vannak: www.giyf.com

2013. ápr. 2. 11:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Tunátok linkelni 300 ezres készüléket ? Én csak 18-25 ezrest találtam. Köszi :-)
2013. ápr. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!