Szerintetek ilyenkor mi a helyzet?
Figyelt kérdés
"Kissé magamaalá tört a kezem újjaimat mozgatni tudom,de úgy szorítani és a csuklómat forgatni nem igazán, ezeket fájdalom kíséri ilyenkor mintha a bőröm alatt húzódna nagyon valami,külső jele nincsen semminek se dagadás se semmi. meggyógyul magától? bekentem ilyen krémmel ami húzódásokra,rándulásokra való,és befásliztam ,hogy stabil legyen,hűtöttem is. annyira nincs erő a kézfejemben ,hogy egy 1,5 literes ásványvizet nem bírok felemelni, kupakot lecsavarni stb.2013. febr. 13. 20:04
2/3 A kérdező kommentje:
friss az eset még ma történt, ha valami szakadás lenne-dagadna,ha törés-nem tudnám mozgatni, lehet csak húzódás? és jobb lesz? várjak vele? gipszet szeretném elkerülni mert úgy elég nehéz folytatni a sportolást :(
mindenféle képpen menjek el sebészetre?
2013. febr. 13. 20:28
3/3 anonim válasza:
röntgen. Ezen nincs mit filozofálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!