Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Milyen gyógynövényes főzet...

Milyen gyógynövényes főzet enyhiti a fogfájást vagy egyéb házi praktikák?

Figyelt kérdés
Kihúzott fog után maradt bennt egy kis szilánk és ott fáj, meg is duzzadt. Csak kedden tudok fogorvoshoz menni. Mivel enyhithetném a fájdalmat?
2013. febr. 8. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Kurkumát össze keversz egy kis vízzel, hogy krémes állaga legyen és azt rákened a fogadra. Nekem ez akkor vált be, amikor még bent volt a fog és úgy fájt.

Illetve igyál egy jó kis házi pálinkát. :)

2013. febr. 8. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nagyon vészes akkor menj vele ügyeletre, ez nem túl kellemes dolog. Amúgy nyugodtan vegyél be rá valami fájdalomcsillapítót is. Én úgy emlékszem hogy svédkeserű jó erre.
2013. febr. 8. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Sós vízzel öblögess.
2013. febr. 9. 07:39
 4/5 Manócska7 válasza:
Szegfűszeget rakj a fogad helyére. Tartsd ott egy darabig. Nekem mindig használ és sokan mondták már hogy hatásos. :)
2013. febr. 10. 16:24
 5/5 Ziö válasza:

kakukkfű leforrázva. Öblögetni vele, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő. (kakukkfű van a szájöblítőkben is, mint pl. Listerin)

szegfűszegolajjal bekenni a fogat, körülötte az ínyt.

2013. febr. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!