Milyen gyógynövényes főzet enyhiti a fogfájást vagy egyéb házi praktikák?
Figyelt kérdés
Kihúzott fog után maradt bennt egy kis szilánk és ott fáj, meg is duzzadt. Csak kedden tudok fogorvoshoz menni. Mivel enyhithetném a fájdalmat?2013. febr. 8. 19:53
1/5 anonim válasza:
Kurkumát össze keversz egy kis vízzel, hogy krémes állaga legyen és azt rákened a fogadra. Nekem ez akkor vált be, amikor még bent volt a fog és úgy fájt.
Illetve igyál egy jó kis házi pálinkát. :)
2/5 anonim válasza:
Hát ha nagyon vészes akkor menj vele ügyeletre, ez nem túl kellemes dolog. Amúgy nyugodtan vegyél be rá valami fájdalomcsillapítót is. Én úgy emlékszem hogy svédkeserű jó erre.
4/5 Manócska7 válasza:
Szegfűszeget rakj a fogad helyére. Tartsd ott egy darabig. Nekem mindig használ és sokan mondták már hogy hatásos. :)
5/5 Ziö válasza:
kakukkfű leforrázva. Öblögetni vele, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő. (kakukkfű van a szájöblítőkben is, mint pl. Listerin)
szegfűszegolajjal bekenni a fogat, körülötte az ínyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!