Tüszős mandulagyulladásra van valami házi praktika?
Nagyon sós vízzel gargarizálj.
Egyél fokhagymás mézet.
Homeopátiás szer Mercurius solubilis (700 Ft) napi 2*5 golyócska sokat tud segíteni.
Hallgass rám, én több gyerekemmel is ezt csináltam:
csavarj egy hurkapálca végére kevés vattát, mártsd 20 %-os ecetbe, csavard ki és tükör előtt kend meg vele a manduláidat, és ha már látsz rajta gennycsomót, azt le is szedheted a vattával! Drasztikus módszer, de nagyon hatásos, tuti két nap múlva semmi bajod. Egy kicsit másnap úgy érzed, hogy mégjobban fáj a mandulád, de másnap semmit nem érzel. Az ecet csodákra képes:)
Már írták előttem: sós vízzel gargalizálj!
De saját példámon okulj: az enyém is folyton gyulladt volt, tehát az eredeti funkcióját már nem látta el, ellenben folyamatosan adagolta a gyulladást a májamra, szívemre, vesémre stb. 25 éves koromban operálták ki. Ekkor már messze nem leányálom. 20 perces rutinműtétből 1 óra kínszenvedés lett. Darabokban tudták csak kiszedni...
Megértem én hogy drága az antibiotikum, de máson spórolj, ne az egészségeden. Ha pedig már menthetetlen, menj és vetesd ki!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!