Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Tüszős mandulagyulladásra van...

Adriszka kérdése:

Tüszős mandulagyulladásra van valami házi praktika?

Figyelt kérdés

2012. nov. 26. 12:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod hogy tönkremenjenek a manduláid, orvoshoz mész.
2012. nov. 26. 12:48
 2/10 A kérdező kommentje:
voltam dokinál de anyagilag nem vagyok úgy sajnos
2012. nov. 26. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Nagyon sós vízzel gargarizálj.

Egyél fokhagymás mézet.

Homeopátiás szer Mercurius solubilis (700 Ft) napi 2*5 golyócska sokat tud segíteni.

2012. nov. 26. 12:58
 4/10 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy köszi .:)
2012. nov. 26. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 éve volt, először is nagyon sokat kell inni, teát, vízet nem túl hideget. Én elszúrtam az én ágyam mellett termoszba volt a forró tea mire kiderült, h forrót sem célszerű. Végülis én is az orvost tudom javasolni, mert én mindnfélét kipróbáltam, de végül csak az antibiotikum segített. Próbálkozz meg vele. Tudod az egészség mindennél fontosabb.
2012. nov. 26. 14:07
 6/10 anonim válasza:

Hallgass rám, én több gyerekemmel is ezt csináltam:

csavarj egy hurkapálca végére kevés vattát, mártsd 20 %-os ecetbe, csavard ki és tükör előtt kend meg vele a manduláidat, és ha már látsz rajta gennycsomót, azt le is szedheted a vattával! Drasztikus módszer, de nagyon hatásos, tuti két nap múlva semmi bajod. Egy kicsit másnap úgy érzed, hogy mégjobban fáj a mandulád, de másnap semmit nem érzel. Az ecet csodákra képes:)

2012. nov. 27. 10:45
 7/10 anonim válasza:
Keresd meg a cipődet -valahol a HÁZban van-, vedd fel és menj el a fül-, orr-, gégészetre! ;)
2012. nov. 28. 16:02
 8/10 dettykeksz válasza:
Én is dokit ajánlanék, most estem át egy tüszős mandulagyulladáson, és mivel másnap az orvos továbbképzésen volt, így csak következő nap tudtam elmenni hozzá, máris sokkal rosszabb lett. Egyébként meg fertőző, és komoly szövődményei lehetnek, ha nem kezelik ki. Drága a gyógyszer, de az egészséged is, nem?
2012. nov. 29. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Már írták előttem: sós vízzel gargalizálj!

De saját példámon okulj: az enyém is folyton gyulladt volt, tehát az eredeti funkcióját már nem látta el, ellenben folyamatosan adagolta a gyulladást a májamra, szívemre, vesémre stb. 25 éves koromban operálták ki. Ekkor már messze nem leányálom. 20 perces rutinműtétből 1 óra kínszenvedés lett. Darabokban tudták csak kiszedni...

Megértem én hogy drága az antibiotikum, de máson spórolj, ne az egészségeden. Ha pedig már menthetetlen, menj és vetesd ki!

Jobbulást!

2012. nov. 30. 00:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását.jól vagyok már
2012. dec. 3. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!