Hogyan lehetne a magasvérnyomást természetes módszerrel, hatékonyan csökkenteni?
Tudom beírhatnám a google -ba de alig találtam vmit és tapaszatalatokat szeretnék olvasni.
Egy barátomnak nagyon magas a vérnyomás, nagyon ver a szíve , ez gyakran előjön neki, nagyon fél, mert csak 23 éves, és az orvosok nem tudják mit csináljanak vele a gyógyszerek nem nagyon hatnak.
Segítsetek! köszönöm!
Ok:) megnézem a fokhagymás dolgot:) Köszönöm a válaszokat!
Jöhetnek még pl kristályokról, teákról:)
eppen azt olvastam hogy ha valakinek errendszeri vagy sziv problemai vannak akkor egyen minden nap par szelet piritos kenyeret mezzel es fahejjal megkenve. Allitolag tisztitja a ver csatornakat es megoli a bakteriumokat!
Inni is lehet, csak egy pohar meleg vizben el kell olvasztani egy kanal mezet meg egy kiskanal orolt fahejat..allitolag csodakra kepes..
Szerintem nagyon fontos az etrend egyebkent, ha lehet ne egyen zsiros kajakat!! Egyen tobb zoldseget, gyumolcsot es setaljon sokat.. szerintem tul sok mozgas lehet hogy tulterhelne a szivet..
A fokhagyma segíthet,mert képes lejebb vinni a vérnyomást.:)A párom szokott szedni egy kapszulát,ami fokhagyma kivonatból készült és nagyon hatásos,mert az immunrendszer és az érfalakat is erősíti.:)
De szerintem egy jó természetgyógyász is segíthet neki,pl. a reflexológiáról csodákat tudnék mesélni ,bár nekem nem volt magasvérnyomásom,de a gyenge gyomromat rendbe tette pár hónap alatt..Jobbulást neki!
Ne stresszelj! A stressz a fo okozoja. Igyal tobb folyadekot, egyel kevesebbet. Mozogj, persze nem kell egybol megvaltani a foldet, eloszor csak kevesebbet aztan annyi amennyi jol esik. Ne eroltesd. De a lenyeg, hogy vedd lazabban a dolgokat, hidd el minden megoldodik, meg akkor is ha neha nem ugy mennek a dolgok. Szoval. Csak semmi stressz. Hasznalj illoloajkat (levendula, kamilla, fahej...parologtatasra!...menj tobbet termeszetbe es beszelgess tobbet a barataiddal) Hidd el, menni fog, es nem lesz semmi bajod.
Meg tudod csinalni.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!