Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Bokafájás reggel, mit tegyek?

Bokafájás reggel, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves leszek januárban (szóval jelenleg 14 vagyok). Mostanában (kb. 2 és fél hete) reggel, keléskor fáj a bal bokám. Frontra gyanakodtam, de még fiatal vagyok...! Mit csináljak?

Suliidőben volt már olyan, hogy alig bírtam elvonszolnom magam a suliba. Sosincs első órában tesim, így akkor megnyugszik a bokám, és utána másnap reggelig nem fáj.

Próbáltam éjjelre borogatást tenni rá, de nem működött. Krémmel (Voltaren és társai) nem merem még kenni.

Még mit tehetnék?

Köszi nektek :)

14 (hamarosan 15) éves lány

2012. dec. 30. 15:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt hozzáteszem, hogy erőltetésre is fáj egy kicsit (de csak hosszú idő után).
2012. dec. 30. 15:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem volt valami baleseted, ficam, vagy hasonló? Azért mindenáron javaslom az éjjelre való borogatást, ha mással nem is, legalább a mindenol kapható lóbalzsammal. Jó vastagon felkened a bokádra, rá egy nilon valamit és azt egy kendőfélével lekötöd.

De ne mellőzd az ortopédián történő kivizsgálást, mert az fontos.

2012. dec. 30. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:

* bocsánat megfeledkeztem:

[link]

2012. dec. 30. 16:08
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi, aranyos vagy :)

Ortopédiára kértem időpontot, másfél hónap múlva mehetek

-.-

2012. dec. 31. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!