Milyen alternatív gyógymód létezik, nyaki csigolyakopásra?
35éves F vagyok,és egy hónapja küzdök váll,és a karba lesugárzó fájdalmakkal zsibbadással.Voltam mr vizsgálaton kecskeméten,és az orvos annyit mondott hogy 4db csigolyám el van kopva,és csak műtéti kezelés által fog javulni a problémám.Én viszont nem szeretnék kés alá feküdni,tényleg csak a legvégső esetben.
Hova forduljak,mit csináljak?
Először is jó a fej-körzés, aztán a helyes nyakat is támasztó párna. Harmadszor ha elmész a gyógyfürdőbe és időnként nyakadnál fogva lógsz a vízben.
Igyekezz emelt-fővel járni hogy a nyakcsigolya íve ne görbüljön és koptassa ki önmagát.
Aztán tanuld meg használni saját gyógyító erődet, tedd mindig másik csigolyádra a tenyeredet és felejtsd ott amíg nagyon meleg nem lesz és még utána 5-10 percig-- kezed kisugárzása mágneses ami öngyógyító és hat a sejtek gyógyulására illetve az újak kicserélődésére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!