Tényleg hatásos a Kosmodisk, vagy ez is egy újabb pénzkidobás?
Figyelt kérdés
2008. máj. 26. 12:52
11/11 anonim válasza:
Először is nem 800 ft. Nekem 30 éve meg van, már akkor is 10000 felett volt az ára. Nekem nagyon bevált, a derekamra és a gerincemre is. Kb. 10 évvel ezelőtt rendeltem egyet, /azt nem a Top-Shop-ból) az a nyomába sem ér az elsőnek. Hitványabb az anyaga, a "bütykök" kicsik, a gumis heveder 40 kg-os emberekre való rajta. Szóval azóta is a 30 éves besárgult, kicsit beszakadtat használom. Ha nagy fájdalmam van, abban alszom is. Szóval nem mindegy honnan veszitek. Gyógy. segédeszközök boltjában is kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!