Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Tényleg hatásos a Kosmodisk,...

Tényleg hatásos a Kosmodisk, vagy ez is egy újabb pénzkidobás?

Figyelt kérdés
2008. máj. 26. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
anyukám (58) azt mondta neki jót tett - bár én se hiszek a tv shopban
2008. máj. 26. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:

én használtam és használom is amikor szükségvan rá, vagy olyat csinálok (pl. kertásás) amikor tudom, hogy kelleni fog.

Szerintem működik.

2008. máj. 26. 13:38
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem is jó, bár én csak a derekamra szoktam használni.
2008. máj. 26. 15:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több ismerősöm is dícséri, hogy nagyon hatásosos, bár lehet,hogy csak ez is csak placebo.
2008. máj. 26. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
24%
Szerinted ha felcsatolsz magadra egy 800Ft-ért fröccsöntött műgerincet 12 ezer Ft-ért, annak mennyi haszna van? Gondolkozni kéne!
2008. jún. 30. 22:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy vannak olyan okos emberek mint te, aki mások helyett is gondolkozik!
2008. júl. 1. 08:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy az egésznek egy nagyon egyszerű alapon működő minimális hatásmechanizmusa van, ami köré egy alaptalan hatalmas ködöt kerítettek. Gondolná az ember, hogy normális áron, mondjuk pár eFt-ért lehetne árúsítani, de akkorm meg kinek kellene.. Ha belegondolunk, hogy az előállítási költsége mennyi.. de még akkor is szívnám a fogam. Szóval szerintem ez egy "sok hűhó.. szinte semmiért..
2008. dec. 30. 00:39
 8/11 anonim ***** válasza:
12%
A válaszokra adott százalékok egyenes arányban vannak a kérdéses termék dícséretével, magasztalásával?
2008. dec. 30. 00:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Én már ezzel a bigyusszal alszom (mikor fáj a hátam) és tényleg jobb, amúgy nem hiszek a top-shop-os dolgoknak.

Amúgy ajándékba kaptam a szüleimtől, nem én vásároltam!

2010. júl. 21. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
A műanyag gerinc mindkét oldala tüskeszerű, ami akupresszúra szerűen stimulálhatja az idegpájákat...
2013. nov. 18. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!