Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Kinek van negatív tapasztalata...

Kinek van negatív tapasztalata a Lenkei-féle termékekkel?!

Figyelt kérdés
Valami fáradékonyság elleni izét próbálnék ki, de hezitálok. Amúgy is csak hét végére kellene, kicsit húzós lesz, 3 fellépés, 1000 km vonattal /kb/ , szinte semmi alvással.........
2009. aug. 12. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát a lenkei féle vitamin nem egyfajta dopping, amitől kibírod a hétvégét, de hosszabb távon(ha elkezded rendszeresen szedni)akkor segít hogy ne legyél fáradt!Én szedem és nagyon jók a tapasztalataim!Sőt a családban sokan szedik, és mindenki meg van vele elégedve.Tudom nem ez volt a kérdés bocsi, csak gondoltam leírom.
2009. aug. 12. 18:42
 2/10 A kérdező kommentje:

Aha......Köszi. Azt hallottam, hogy ha hosszú távon szedi az ember, hozzászokik a szervezet, és elvonási tünetekkel jár, ha abba akarja hagyni az illető. Nekem is ilyen gondolataim vannak, eleve nem hiszek az olyan "segítő szándékú" alakokban, akik pénzt fogadnak el a világmegváltó szándékukért, nem is keveset............:D

Egy alkalommal találkozni szerettem volna vele a központjukban, súlyos gyógyszereket szedek és szerettem volna elhagyni ezeket, vagy kiváltani valami emberségesebb méreggel, de mikor közölték velem, hogy 10 perc 15 ezerbe kerül, ráadásul nem is ő fogadna, hanem a tesója, megdöbbentem és csak legyintettem;-Jaaaa, értem, ez is csak a szojkásos parasztvakítás............:=(

2009. aug. 12. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, persze, hogy pénz,azért elő kell állítani, de gondolom ha multi milliárdos lenne, akkor olcsóbban adná.Sajnálom amúgy,hogy nem jött össze, hogy beszélgess vele, mondjuk én úgy tudom, hogy 15ezer az egy óra, és utána kapsz 5ezer ft értékű levásárolható kupont.Amúgy ha elmész egy természet gyógyászhoz, hogy felírjon gyógyteákat a gyógyszerek helyett, az sem olcsó mulatság...sajnos.Teljesen egyet értek veled ilyen szempontból, de ugyan akkor tényleg nagyon jó a termék!Én olyanról nem hallottam, hogy elvonási tüneteket okoz, meg hogy gáz, ha valaki nem szedi, de abban lehet valami, hogy a szervezet megérzi, hogy kevesebb vitamint kap, ha valaki leáll vele, és ennek vannak tünetei.Nézd, apósom szedi, javult a látása, reggel nem kell egyből a szemüvege után kapkodnia.Anyukámnak is javult a látása, sőt kevesebb az ősz haja mióta szedi.Ja és nőgyógyászatilag is jól van a vitaminoktól.Tesómnak brutál allergiája van, de tényleg, a doki nem tudta megmérni mert kiakadt a mutató, a portól elkezdve a virágokon keresztül még a görög dinnyére is allergiás, de a tünetei elmúlnak, és teljesen rendbe jön, mikor az alapot szedi.És nincs mellék hatása, mivel vitamin...szóval azért fuss még egy kört ebben a témában szerintem, főleg ha sok gyógyszert szedsz, mert azoknak nagyon kemény mellékhatási lehetnek hosszú távon.Esetleg olvasd el a könyvét, vagy látogass el a honlapjára, és ha onnan küldesz egy kérdést nekik(leírod a helyzeted, stb)akkor válaszolnak garantáltan.Én tudom ajánlani, szerintem tényleg jó!
2009. aug. 12. 19:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindenkinek, futok még egy kört...............:D
2009. aug. 12. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
ja amúgy ugyan az vagyok, mármint csak én válaszoltam:D
2009. aug. 12. 19:30
 6/10 A kérdező kommentje:
.............:)
2009. aug. 12. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
el kell hogy keserítselek, de amire készülsz azon nem segít a lenkei vitamin. egyébként NEM okoz semmiféle függőséget.
2009. aug. 13. 08:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem keserítettél el................gondoltam, hogy nem sokat ér.:P
2009. aug. 13. 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:
energia italokkal mi a baj? azok erre valók elvileg.
2009. aug. 22. 16:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja, meg arra, hogy szétvidd a beleidet vele..............:P
2009. aug. 23. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!