Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » A legjobb barátnőm anyukája...

A legjobb barátnőm anyukája rákos. Az orvosok már lemondtak róla. Van valami ötletetek, hogy milyen ételeket kéne vele etetni? Vagy bármilyen tapasztalat, ötlet, vélemény a témával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A máján, az epéjén, és a gyomrán vannak daganatok. Az orvosok szerint műteni nem lehet, és mivel a daganatok nagyon gyorsan növekednek a kemoterápiának sem érdemes már nekiállni. Tudom, hogy ebből az állapotból nem valószínű, hogy felépül, de mégis bármit megpróbálnánk, csakhogy segíthessünk rajta.

Azt szeretném még kérdezni, hogy szerintetek neki kéne állni a kemónak? Tudom, hogy az orvosok szerint felesleges (igazából nem tudom, hogy egyáltalán megcsinálnák-e), de ha kifejezetten megkérnénk rá őket, akkor érdemes lenne, vagy csak rosszabbul lenne tőle?

És még valami: gyomorszondát szeretnének alkalmazni az orvosok. Ebből 2 féle van: az egyiket az orron át vezetik a gyomorhoz, a másiknál a hasfalon keresztül vágnak egy rést és így oldják meg az etetést.

Szerintetek ezek közül melyiket érdemes választani, vagy egyáltalán érdemes-e vállalni?

Előre is köszönöm a válaszokat, véleményeket! :)

2012. nov. 1. 14:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

A kemoterápia szükségességével kapcsolatban a #6 válaszolóval értek egyet. Gondolom, minden rákos megbetegedés más és más. Lehet, hogy valakinek az életét menti meg a kemó, míg más esetben csak ront a helyzeten.

Tényleg nagyon köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok. Próbáltam minden olvasott tanácsot elmondani a barátnőmnek.

2012. nov. 2. 14:23
 12/17 anonim válasza:
66%
Kurkuma, fokhagyma, Zöld tea. Sose bizonyították és az orvosok se fogják azt mondani hogy ez jó. De több mint ezer cikk szól a jótékony hatásairól a kurkumának. Érdemes kipróbálni.
2012. nov. 12. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Kár volt a kérdésedet feltenni! "

Nem volt kár. A fórum erről szól.

2012. nov. 13. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Keressetek egy természetgyógyászt .Gyógygomba sokat segíthet(bár nem olcsó)Ismerősöm 2 hónapot szedte a gyógygombát végstádiumú volt . De sajnos ő meghalt a kemó mellékhatásába ,de a boncolásnál derült ki hogy 1mm daganat se volt már a testében!!!
2012. dec. 28. 18:39
 15/17 anonim ***** válasza:
hogy van az anyuka?
2013. márc. 8. 17:50
 16/17 anonim válasza:
46%
Sajnálom hogy ilyen témában kell kutakodnod,én egy dologban biztos vagyok:a csírák fogyasztása(pl.búzacsíra)mentette meg az unokatestvérem életét.Ő 3évesen lett leukémiás,a gyerek csoprtból már csak ő él,úgy tudom gyógyultként.ez még a 80as években volt,itt a csíraevés ismeretlen volt,egy svéd rokonunk adott csíráztatótálat,magvakat neki,nem tudom hogy a hölgynél ez járható út-e,de meg kell próbálni.üdv Erika
2014. márc. 4. 13:20
 17/17 kovacs magdolna2 ***** válasza:
Feher egynyári üröm
2023. jún. 11. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!