Gerincferdülésre mi a leghatékonyabb megoldás? Kiropraktor, csontkovács?
Oldalirányba is megvan kicsit görbülve és hátul is van görbület. A tartásom nem vészes, de egyszerűen elfáradok, ha teljesen kihúzom magam. És van egy olyan érzésem, hogy ha nem lenne gerincferdülésem, magasabb is lennék. Ortopédusok max. gyógytornát javasolnának, de az nem valami hatékony eddigi tapasztalataim alapján, és sok-sok év lenne, mire egyáltalán látnék valami javulást... Ki, vagy mi tudna segíteni pár hónap alatt?
22f
Kiropraktikát/csontkovácsolást ajánlom, de itt fontos, hogy ne kóklerhoz menj, mert nagyon elcseszheti .
Húsz perc alatt a pokolból a mennybe jutottam.
Olyan fájdalmam volt, hogy már a nyakamat se bírtam mozgatni, aztán kezem-lában-hátam rendbe jött és jobb lett, mint új korában.
Ellenőrizd le, akihez mész és fontos, hogy nem kezelhet, ha pl. porckorongsérved van.
A sebészek összeszabdalnak, fájdalomcsillapitokkal tömnek, engem kevesebb, mint tízezer forintért a csontkovács rendbe hozott. Eszméletlen, mint ha húsz kilót ledobtam volna.
Egy bizonyos szint felett a masszázsok, gyógytornák szart se érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!