Diagnostician kérdése:
Differenciáldiagnózis. Minek a tünete az alábbiak?
Figyelt kérdés
-Valaki teljesen úgy néz ki, mint egy hulla.
-vékony, töredezett haj
-kacsaszáj (ez lehet, hogy nem tünet)
-étvágytalanság
-életkedv hiánya
-16 éves és Nő.
2012. okt. 6. 23:23
1/5 anonim válasza:
Pl. vashiány.
De 16 évesen még lány vagy, nem nő.
2/5 A kérdező kommentje:
stimmel... de nem, körömágy és ajak nem utal rá, márpedig azok az első tünetek, egyébként, férfi vagyok és nem 16 éves szóval ez is mellé. várom a többi ötletet
2012. okt. 6. 23:31
3/5 A kérdező kommentje:
gyerünk már... ne legyetek lusták
2012. okt. 7. 11:55
4/5 Petya83 válasza:
Felszívódási zavarok okozhatnak töredezett hajat, levertséget, vitaminhiányt, általános rossz közérzetet.
Ezt okozhatja valamiféle bélbetegség (pl. bélgyulladás), vagy túlságosan gyors anyagcsere. Ezeknek sokszor egyáltalán nincs más tünete, máskor társul hozzájuk gyomorégés vagy ízületi fájdalom. A kiváltó stressz megszüntetésével ezekből ki lehet keveredni.
A legbiztosabb, hogy ha elmész a háziorvoshoz. Egy vérvétellel ki lehet szűrni ezt, hiszen az alacsony vashiány intő jel lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
ez tetszik... csak az nem, hogy mindenki azt hiszi, hogy én vagyok a beteg, pedig nem én, ha én lennék akkor kiírnám, hisz ez egy névtelen fórum, nincs mit szégyellni, úgysem ismertek, az utolsó az jó volt, utána kérdezősködök a fájdalmaknak
2012. okt. 9. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!