Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogyan gyógyítható a rák?

Hogyan gyógyítható a rák?

Figyelt kérdés

2012. szept. 27. 19:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Olvasd el a 6. választ kérlek még egyszer.
2012. szept. 28. 16:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Ezt kaptam ma privátban:

"Őrs Eszter

Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló

Az elküldés időpontja: ma 22:20

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Hogyan gyógyítható a rák?

"Aki itt a gyk-n biológusnak mondja magát...hát arról megvan a véleményem. Gmail-os email címmel... Persze itt mindenki gyógyszerész, kutató és orvos..."

Az üzenet szövege: Pont leszarom, hogy elhiszed-e, hogy biológus vagyok...nem neked írtam"

Gratulálok Eszter te, biológus...

2012. okt. 2. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:
A betegségére mindenképpen b17 injekciós "emelt" kúrát kell javasolnom, C-vitamin injekcióval! Alternatív kezelésként, vagy kiegészítőként pedig az Alkáli só kúrát javasolnám, mert az önmagában is nagyon hatékony!
2012. okt. 4. 21:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Majd, ha valakinek lesz rá havi 2-300 ezer forintja.
2012. okt. 5. 08:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Millió alternatíva van, a nyugati orvoslást: kemo, sugár stb-t messziről kerüljétek el. Jót nem tudok mondani előbbiekről. Homeopátia, gyógyteák, Biologika-GNM-Új Orvostudomány, reiki, kristálygyógyászat, természetes vitaminkészítmények, agykontroll, táplálkozásterápia... Ezeket ismerem, használtam már. Csak ajánlani tudom ezeket, ha használod a google-t, mindent megtudhatsz róluk. Hajrá!
2012. okt. 6. 14:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Úgy hogy nem jár orvosi terápiára !!
2012. dec. 28. 18:41
 17/19 Őrs Eszter válasza:

A 8, 12-es névtelen válaszolónak üzenem, hogy a diplomám száma 203/1981, a JATE-n végeztem, járj utána, ha érdekel, de nem tudom, miért ne lehetne gmail-es címe egy biológusnak és azt sem, hogy miért kell a témába egyébként nem vágó bejegyzéseket írni csak azzal a céllal, hogy másokat fikázz névtelenül.

A korábbi, ide tartozó véleményemet (7-es) pedig fenntartom, ha én nem is éltem át, a környezetemben, családomban volt rák, úgyhogy láttam többféle kimenetelűt. Olyat is, aki meggyógyult kemó, sugár és műtét nélkül.

2013. febr. 26. 18:18
 18/19 C5.N0rb3RT válasza:
A tudósok kifejleztettek, olyan szintetikus fehérvérsejteket, amelyek, a rákos szövetet pusztítják. A rossz hír, hogy Finnországban, és hogy csak pár hónappal ezelőtt. Mire ezt alkalmazni lehet... De ha beírod Google-be hogy a rák gyógyszere, kismillió gyógynövényből készült, "gyógyhatású" készítményt. Ezek rohadt drágák, és igazából nem hatásosak, de beszélgettem rákosokkal, akik azt mondták, azért maradtak ilyen sokáig életben, mert azt hitték, ott a gyógyír, a gyógyíthatatlanra a kezükben. Válaszd ki, a legolcsóbbat, az ugyanolyan jó lesz, mint a legdrágább.
2013. jún. 2. 15:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Megmérgeznek, szétszednek, megégetnek. Sajnos itt tartunk.
2018. aug. 18. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!