Én is jártam kemóra.Mindenkit megkérdeztem,hogy mit lehetne mellé szedni? A betegek felsoroltak 1000 féle dolgot,500000 ft értékben.Azt,amiben ők hittek.
Az összes orvos azt mondta,hogy mit akarok szedni méreg ellen??Gyűjtsem össze a csodaszerekre szánt pénzt,és ha túl vagyok rajta,egy év múlva menjek el az árából nyaralni a tengerhez. Én így tettem.És csak c vitamint szedtem.
de azért mégis hozzátenném az orvosi részhez, hogy extra magas c vitamin kezelés is van, amit lehet használni, olyan mint a kemo, csak itt intravénásan kapsz tiszta c vitamint. ha lenne normális gyümölcscentrifugám, akkor a vöröshagymából préselném ki a levét, ami úgye jó csipős, mindennap meginnák belőle annyit amennyit a gyomrom bír. vagy kenyérrel h ne csessze szét a gyomrom, én a hagymára esküszök! minden rák ellen a hagyma a gyógyír, ki se fog alakulnia büdös életbe többé, nekem ez az elixírem!
ráadásul ha belegondolsz 1kg hagymát megkapsz egy csomag snickers áráért.
Mivel érintett vagyok a témában azt hiszem elsőkézből tudok informálni erről. Nem kell életmódváltás, mert az plusz egy sokk a szervezetnek a betegségen felül, hogy megvonod a szokásos dolgokat. Annyi a gyógyulás, hogy a tested(szervezeted) ki tudja-e heverni a betegség és a műtét okozta sokkot. Ha igen, akkor kezelésekkel magától gyógyul. Ha nem, akkor lehet 30 kemó és 50 sugár, akkor is meghal a beteg...
És kérem, aki nincs benne vagy nem próbált valamilyen gyógymódot az ne ajánlgassa, mert mások életével játszik, ha félreinformál!!! Az emberek 90%-a még azt sem tudja pontosan, hogy mi is a rák és okoskodnak.
6os válaszadónak igaza van. Aki nem élt átt ilyet, nem tudja mit beszél, csak hall innen-onnan infókat.
Többen voltak/vannak a családban rákosok sajnos, most is küzdünk kettővel.
A rák "típusától" is függ (na meg sokminden mástól, pl áttét van-e stb) hogy mi használhat rá. A műtét,sugár, kemo is elég sokszor hogy valaki meggyógyuljon. De ha olyan "fajta" a rák, akkor szedhetsz bármit, akkor sem segit.
Legbiztosabban az orvosok által: chemoterápia, sugárkezelés, a rákos részek műtéti eltávolítása.
Ha alternatív gyógymód érdekel:
A Gerson-terápia egy anyagcsere terápia, aminek a lényege, hogy hosszú időn át (2-3 év) értékes alapanyagokkal árasztjuk el a szervezetet, valamint biztosítjuk számára, hogy ezeket „meg tudja emészteni”. Ettől azt várjuk, hogy mindazok a civilizációs ártalmak, melyek részt vettek az adott krónikus betegség kialakulásában részben, vagy egészben visszafordíthatóak lesznek.
A Gerson-terápia magja így nagy mennyiségű bio élelmiszer elfogyasztása különböző módokon és ehhez kávébeöntés alkalmazása. E mellé jön bizonyos enzimek és gyógyszerek fogyasztása, melyek leginkább a szervezet emésztő és méregtelenítő folyamatait támogatják, valamint vitaminok.
A Gerson-terápia egy kemény, hosszadalmas, nagy elhatározást igénylő módszer.
Hogyan és mit gyógyít a Gerson terápia?
Holisztikus megközelítéssel, a szervezetet, mint EGÉSZ-et kezeli, nem csak egy-egy tünetet orvosol. A megerősödött, helyreállt immunrendszer egymaga képes lesz megbirkózni a különböző krónikus degeneratív betegségekkel, mint
a rák,
a szív- és érrendszeri betegségek,
magas vérnyomás,
diabétesz,
krónikus májgyulladások és -elfajulások,
idült bélrendszeri betegségek,
colitis ulcerosa,
IBSZ,
veseelégtelenség,
autóimmun betegségek,
Crohn sy.,
sclerosis multiplex,
köszvény,
asztma,
különféle allergiák,
kóros elhízás
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!