Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Próbálta már valaki a Sensolit...

Próbálta már valaki a Sensolite fényterápiát allergiára alkalmazni?

Figyelt kérdés
Állítólag komoly immunerősítő hatása is van... ?

2012. szept. 24. 16:05
 1/4 anonim válasza:
Én állandó orrcsepp függő voltam, nem tudtam létezni nélküle. Valójában egy motoros sérülés miatt mentem el a 13.kerületi Sensolite központba. A sérülés miatt 2 hétig jártam. Sokkal gyorsabb volt a gyógyulás mint, ahogy azt az orvos mondta. Viszont a második kezelés után arra lettem figyelmes, hogy elfelejtettem csöpögtetni az orromba... Azóta sem használok orrcseppet, habár amint kicsit is megfázom azonnal bedugul az orrom, de elmegyek helyette kétszer-háromszor Sensolite-ozni inkabb, mint, hogy megint hónapokig pusztítsam az orrnyálkahártyámat...
2012. szept. 25. 12:25
 2/4 anonim válasza:
Egyébként nem értem azokat az embereket akik elzárkóznak az ilyen fajta terápiától, mondván, hogy humbuk meg stb... Miért ne lehetne egy fény hatással az emberi szervezetre. Egy növényt is táplál a napfény, egy embernek is szüksége van fényre. Egy szolárium barnító hatással rendelkezik pedig csak az is csak fény miért ne lehetne a másiknak sejt regeneráló, sejt megújító hatása, ami tulajdonképpen immunerősítő hatást jelent... (orvosilag bizonyított a hatása és úgy tudom, hogy valamelyik gyermek kórházban is használják) ja és a Rozsnyai utcában ráadásul Orvosi konzultáció volt igénybe vehető ott a helyszínen... elmondja, hogy jó lehet e a bajodra vagy sem.
2012. szept. 25. 13:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a kommentet!

Van már egy időpontom holnapra. Kíváncsi vagyok. Nekem valójában "szénanáthám" van. Csak sajnos az év 6-8 hónapjában jelen van.

2012. szept. 25. 13:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Az allergiás tüneteim mondhatni teljesen elmúltak. 90 százalékosnak mondanám. Érezhetően fittebbnek érzem magam így a 4. kezelés után... Most valami akció is van a Rozsnyai utcában. Aranyos, segítőkész fiatal lány fogadott. Volt egy vérnyomás mérés, meg ki kellett tölteni egy űrlapot aztán be is feküdtem. Érzésre is nagyon kellemes. Meleg hatású nagyon természetes fény van bent. Nem bántja a szemet. Én el is aludtam benne kicsit. Heti 1 szer biztos el fogok járni.
2012. okt. 2. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!