Hipohonder vagyok vagy beteg?
Segítséget kérek. 2hete csípett meg 1 kullancs. 3 napja olvastam az agyvelőgyulladásról. 3Nap előtt semmi nem volt.
2napja mértem a lázamat ami 37f C volt. Tegnap óta a fejem fáj. Orvosnál tegnap voltam, azt mondta az agyvelőgyulladásnak komolyabb tünetei vannak. Ugye nem jelentősek az én "tüneteim"?
A 37 az akkor láz vagy hőemelkedés ha én a pápa vagyokXD
Hipo vagy,de tényleg.Nem kell mindent túlreagálni...
Semmi bajod! 38 fokos testhő alatt mégcsak hőemelkedésről se beszélünk! Nyár van, meleg van = emelkedhet a testhő 37 fokra, ebben semmi kóros nincs. A kullancscsípés helye nehezen múlik, ez is normális. Pláne, ha még orvosnál is voltál és azt mondta semmi bajod, nem értem miért stresszelsz. Az encephalitis-nek (agyvelőgyulladás) elég súlyos idegrendszeri tünetei vannak. Ha olvastál róla, ezt miért nem tudod?
22/L (ápoló)
Ha jártál orvosnál és azt mondta nincs bajod akkor egész biztos vagyok benne hogy miután elolvastad azt a cikket sztem csak beképzeled magadnak a dolgokat, vagyis nem feltétlen de ami történik azt elhiteted magaddal hogy az egész biztos a betegség amit olvastál. Ennek csakis pszichés okai lehetnek és a lényeg hogy ne stresszelj ezen hanem foglald le magad valamivel ami elvonja errőla figyelmed.
Apukám hipohonder már kezdem megszokni hogy naponta olvassa a neten az orvosi cikkeket és mindig vmi új rákos betegséggel jön de szerencsére semmi baja ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!