Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Bioptron lámpa mandulagyulladá...

Bioptron lámpa mandulagyulladásra jó?

Figyelt kérdés
Ki akartam próbálni, de apukám rám kiáltott, hogy a nyakon van valami mirigy, amit nem lehet lámpázni. Volt már aki mandulagyulladásra használta a lámpát?
2012. aug. 25. 16:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Tuti jó!

Fiamnak gennyes mandulagyulladása volt, lámpa után 2. nap teljesen elmúlt -gyógyszer nélkül-.

Ne mérgezd magad gyógyszerrel -ez csak nekik jó, neked nem!

2012. nov. 1. 14:00
 12/15 anonim válasza:

Aki ilyen idióta, hogy csak gyógyszerekkel tudja magát tömni az vegye meg és szedje is, sajnos sok mindenkit tudnak még mindig manipulálni a sok mellékhatás ellenére is.

Nekem is évente 1-2szer van tüszös mandulagyulladásom, fiatalabb koromban szedtem az antibiotikumokat, de rájöttem, hogy akkor is ugyanannyi idő alatt gyógyulok meg ha nem szedem őket, úgyhogy kb. 10 éve nem szedtem semmit, mégis élek. Mézes tea, esetleg pálinka tökéletes rá, na meg sok pihenés takaró alatt ha láz is van.

2013. szept. 11. 08:29
 13/15 anonim ***** válasza:
87%

Milyen igazad van, mi sem szedünk soha antibiotikumot a családban, és mindig meggyógyultunk anélkül is influenzából és mandulagyulladásból is.

Volt egy öreg doki bácsink aki azt mondta, hogy az influenza antibiotikummal 2 hét, anélkül 14 nap.

2013. szept. 11. 15:24
 14/15 anonim ***** válasza:
82%
Akik szerint placebo, azok szedjék csak a mérgeket, szerintem nem az, mert ha elkezd fájni a torkom és azonnal használom a lámpát, napi kétszer, akkor másnap estére már mindig rendbe jövök, mintha visszamenne a gyulladás.
2013. szept. 11. 15:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Először talán szét kellene választani a madulagyulladást a torokgyullsdástól. Nekem nincs mandulám, de a hörgőim megvannak, így lehet hörghurutom. Sokmindentől, megfázástól, virusfertőzéstől, allergiától, stb. A kulcs a köptető, ha a slájm le tud válni a köhögéstől, meggyógyul előbb-utóbb. Antibiotikumot azért adnak makacsabb hurut esetén, hogy ne keletkezzen szövődménykent baktérium felülfertőzés mert az már nem csak kellemetlen. Az allergiás alapuak a legmakacsabbak, több hétig elhúzódhatnak. Most már csak azt szeretném tudni, a Bioptron segít-e a tüneti kezelésben, a hurut megszüntetésében.
2015. máj. 26. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!