Bioptron lámpa mandulagyulladásra jó?
Persze, én évek óta ezt használom arcüreg gyulladásra, torokgyulladásra náthára, ha van színterápiás lencséd is hozzá, akkor kék színnel 6-6 percig világítsd mindkét manduládat, majd 1 óra elteltével ismételd meg. Nekem így max 2 nap és elmúlik a torokfájás.
Van hozzá egy füzetecske, ebben van leírva.
A második válaszolónál van az igazság, hiába hagytad ki gúnyosan.
Mandulagyulladásra antibiotikum kell, ugyanis elég ronda szövődményei lehetnek...
Én vagyok a legszkeptikusabb a családban a bioptron lámpát illetően, de az antibiotikumokkal még inkább barátságtalanabb vagyok. Csak így utólag szeretném üzenni, hogy egy szem antibiotikumot nem szedtem a mandulagyulladásomra, mégis tökéletesen rendbe jöttem. :)) És mellesleg örülök, hogy nem hallgattam azokra, akik azt ajánlották. Szép napot!
(Egyébként azért "hagytam ki gúnyosan a második válaszolót", mert nem a kérdésre válaszolt. Szövegértés, második osztály.)
Pedig arra válaszolt, gondold át még egyszer. Itt van leegyszerűsítve:
K: Mandulagyulladásra jó?
V: Nem, legfeljebb placebónak.
A bioptron lámpa rontja a szövegértési képességeket vagy a placebo szó jelentését nem ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!