Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Van valami jó módszer migrénes...

Van valami jó módszer migrénes fejfájásra, amivel enyhíthetőbb a fájdalom?

Figyelt kérdés
Nem segít az alvás sem, tegnap este 9 óta szüntelenül fáj (zakatol, lüktet) a fejem és nem tudom mit kezdjek vele, kezd kellemetlenné válni. Egyetlen gyógyszer segít rajtam az algophirin injekció, de pillanatnyilag nincs itthon. Valaki valami ötlet?
2009. júl. 24. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nálam a migrént a kialvatlanság okozta, biztonságiőr vagyok évek óta és fél éve lettem monitoros, most meg is lett a jutalma a dolognak...
2009. júl. 28. 01:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Kialvatlan nem vagyok, elég sokat alszom, de ez kezd komoly lenni, péntek óta egyetlen egyszer hagyta abba a fájást, vasárnap délután pár órácskára, aztán ugyanúgy visszajött, most is vizes törölközővel ülök a fejemen, de semmi, kibírhatatlan...az orvos meg csak vonogatja a vállát...
2009. júl. 28. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Dinamikus krémmel.
2009. júl. 29. 05:23
 14/16 anonim ***** válasza:

kérjél beutaló neurológiára

ott kivizsgálás után szuper gyógyszert kapsz a migrénre, ami kifejezetten a MIGRÉNRE van, drága, de szuper.

tapasztalat :)

2009. júl. 29. 10:32
 15/16 A kérdező kommentje:
jártam már neurológián, ahol megállapították, hogy kezdetleges migrénem van, kaptam gyógyszert (én csak lónyugtatónak hívtam) de arra azt mondták, hogy csak is akkor szedjem be, ha tényleg nagyon fáj, alig 1 hónap alatt elfogyott a gyógyszer, és utána azt mondták, hogy nem írják fel, mert roncsolja a szerveimet, ha ilyen ütemben szedem. (tényleg nagyon fájt, amikor beszedtem, de nem kapok többet) és ennyivel le is lett zárva a dolog, hogy így jártam, másik gyógyszert nem kaptam, rendes kivizsgálásra sem voltak hajlandóak elküldeni, erre mondtam korábban azt hogy az orvos csak vonogatja a vállát.Ezért folyamodnék házi módszerhez. Tudom nehéz eset vagyok, de köszönöm még egyszer a hozzászólásokat
2009. júl. 29. 13:17
 16/16 anonim válasza:

Jómagam is migrénes vagyok. Kérlek segítsetek hogy fény derülhessen a migrén pszichés hátterére!

Személyiségpszichológia műhelymunkám keretei között migrénes és nem migrénes személyek pszichológiai jellemzőit hasonlítom össze. Minél több kitöltött kérdőív áll rendelkezésemre, annál színvonalasabb lehet a dolgozatom.

Első körben azokhoz fordulok, akiknek szokott lenni vagy az elmúlt fél évben volt MIGRÉNES FEJFÁJÁSA. A kitöltés 2 percnél több időt nem vesz igénybe.

[link]

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2014. febr. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!