Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Sosem volt allergiám, tegnap...

Sosem volt allergiám, tegnap mégis csunyán bedagadt a szám. Kálcium Sandozt vettem be 2x. és jegeltem, reggelre el is mult. Allergiás volnék?

Figyelt kérdés
Sárgadinnyét ettem tegnap. Amit máskülönben nem ettem még idén. és bicigliturán voltunk, amikor is piknikeztünk egy réten. Allergiás volnék pollenekre? Vagy sárgadinnyére? Talán túlreagálom? és csak egy csipés? Elmenjek allergia tesztre?
2009. júl. 24. 11:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj, az biztos nem árt, de ez nekem nagyon nem allergiának tűnik. Nem lehet, hogy megcsípett valami?
2009. júl. 24. 11:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Pollenallergiától nem hiszem hogy a szád dagadt volna fel, inkább tüsszögés, fulladásos köhégés, szemviszketés, vagy hasonlók a tünetei. Valószínűbb hogy ételallergia (jelen esetben a sárgadinnye, ha más allergén dolgot nem ettél), vagy egy bogár csípése miatti túlérzékenység váltotta ki a dolgot. Menj biztosra, és csináltass egy allergiatesztet.
2009. júl. 26. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!